Domovská stránka > C > Co Je To Portmonka?

Co je to Portmonka?

Peněženka, starším názvem také portmonka, případně i slangově šrajtofle či prkenice, je druh ochranného pouzdra na peníze a v moderní době i na různé druhy platebních karet, či osobních dokladů.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, kde koupit google play kartu?

Kupony Google Play zatím nejsou v Česku dostupné. Platba pomocí paysafecard je tak jedinou alternativou k platební kartě. Díky paysafecard tak s obchodem nemusíte propojovat svou platební kartu, resp. bankovní účet. Pokud jde o to, jak otocit kartu ve wallet? kartakartu

Změna výchozí karty

  1. Otevřete aplikaci Peněženka.
  2. Stiskněte a podržte platební kartu, kterou chcete nastavit jako výchozí.
  3. Přetáhněte kartu před ostatní.

Jak zmenit kartu Apple Pay?

Jak změnit platební metodu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Klepněte na Platby a doručování. Možná se budete muset přihlásit svým Apple ID. Přidání platební metody – klepněte na Přidat způsob platby. Aktualizace platební metody – klepněte na platební metodu a upravte údaje.
Jak pouzivat platební kartu v mobilu? Kde a jak zaplatíte kartou v mobilu nebo hodinkách

Pro placení stačí mobil jen rozsvítit nebo odemknout, přiblížit k terminálu a počkat na typické pípnutí. U telefonu s operačním systémem Android je potřeba zadat PIN, pokud platíte více než 500 Kč.

Jak placení mobilem Equa bank?

Klient musí mít nastavený zámek obrazovky telefonu, do něj si stáhne mobilní aplikaci Google Pay a zaregistruje si v ní svou platební kartu vydanou Equa bank. Pak již může platit, a to tak, že při platbě místo své platební karty jednoduše přiloží k platebnímu terminálu svůj mobilní telefon. Může se také zeptat, jak udělat z telefonu platební terminál? Stáhněte si aplikaci

Nakonec si stáhněte aplikaci REVO SoftPOS, která vám promění mobilní telefon v terminál. Tato aplikace funguje pouze pro Android a snadno si ji stáhnete z obchodu Google Play.

Tak jak ziskat kaufland kartu?

Kaufland Card mohou zákazníci získat dvěma způsoby: v elektronické podobě stažením Kaufland aplikace v Apple Store nebo na Google Play či ve fyzické formě vyzvednutím v oddělení informací v kterékoli z prodejen. Plastovou kartu lze samozřejmě propojit s tou digitální. Jak reklamovat Electro World? Z pohodlí Vašeho domova stačí zavolat na infolinku +420 210 012 444.

Jak využít body Mountfield?

Ať už u nás nakoupíte cokoli, získáváte věrnostní body, které pak můžete využívat při nákupu zboží za exkluzivně zvýhodněné, neuvěřitelně nízké, Klubové ceny. Nabídku Věrnostního programu neustále obměňujme (každý týden nová nabídka).

By Blakelee

Similar articles

Jak zmenit dokument na PDF? :: Jak uložit věrnostní karty do iPhonu?
Užitečné odkazy