Domovská stránka > J > Jak Si Stáhnout Film Do Telefonu?

Jak si stáhnout film do telefonu?

Nejlepší variantou, kde stahovat filmy zdarma, je dlouhodobě Uložto.cz. Stahovat můžete pohodlně na počítači, mobilu i tabletu. Celé stránky jsou uzpůsobeny pro všechny typy obrazovek a stahování je naprosto bezproblémové a pohodlné. Stahujete navíc úplně zadarmo i bez registrace.

Přečtěte si více

Jak stáhnout hudbu z uloz.to do iPhonu?

Jak stáhnout hudbu na iPhone

  1. Otevřete aplikaci Documents a v pravém dolním rohu klikněte na ikonu Safari.
  2. Do adresy nahoře napište uloz.to (nebo jakoukoli jinou stránku) a vyhledejte skladbu či album, které chcete stáhnout.
  3. Na ulož.to klikněte na Stáhnout, opište kód a potvrďte.
Kde stahovat filmy 2021? Ulož to je tu přímo pro vás. Uložto je naprosto otevřená služba ke sdílení, ukládání i stahování souborů a najdete tam desítky tisíc filmů, seriálů, her, mp3 hudby nebo e-knih. To všechno úplně zadarmo a nemusíte se ani registrovat. Prostě si najdete soubor, který si chcete stáhnout, a stahujete.

Kam se stahují soubory do iphone?

Ve výchozím nastavení se vaše soubory stažené v Safari objeví v nové složce, která se objevila také v iOS 13 a iPadOS s názvem Stahování a je umístěna na iCloudu. Je to rychlý a snadný způsob, jak najít všechny stažené soubory, ale pokud chcete, můžete umístění stahování změnit. Tak jak stahovat z uschovna cz? Stažení do počítače (windows)

  1. klikněte na stáhnout zásilku/vše jako ZIP.
  2. jakmile se zásilka dostahuje vyberte, kam ji chcete uložit.
  3. po té pomocí nástroje např. 7-Zip, soubory takzvaně odzipujete.
  4. po odzipovaní by fotky měly být připravené na prohlížení

Jak stahovat z úschovny?

Přejdeme na hlavní stránku úschovny „www.uschovna.cz“, klikneme na možnost „VYZVEDNOUT ZÁSILKU“, vyplníme kód zásilky, který nám přišel informačním e- mailem, a vidíme obsah zásilky. Můžeme jej otevřít nebo uložit do počítače. Jak stáhnout Google disk? Jak stáhnout všechny soubory z konkrétní složky na Disku Google

  1. Přihlaste se ke svému účtu Google a otevřete Disk Google v počítači.
  2. Přejít na Folders a vyberte složku, kterou chcete stáhnout.
  3. Klepněte pravým tlačítkem myši na složku a vyberte Download směrem ke dnu.

A další otázka, co je to google disk?

Disk Google je bezpečné místo, které vám umožňuje zálohovat všechny soubory a mít k nim přístup z libovolného zařízení. Snadno můžete pozvat ostatní k zobrazení, upravování nebo komentování kterýchkoli vašich souborů nebo složek. Jak konvertovat video do iPhone? Přesun pomocí iTunes

Poté spusťte program iTunes a v horní části obrazovky klikněte na ikonu vašeho zařízení. V levém menu poté klikněte na záložku Sdílení souborů a rozklikněte možnost VLC. Zde už poté stačí jen kliknout na tlačítko Přidat… a vybrat film, který chcete do iPhonu přenést.

Jak propojit iPhone s počítačem?

Připojte iPhone k PC s Windows. K připojení můžete použít USB nebo také Wi‑Fi propojení, pokud nastavíte synchronizaci přes Wi‑Fi. V aplikaci iTunes na PC s Windows klikněte na tlačítko iPhone poblíž levého horního rohu okna iTunes.

By Bonnie

Jak zdarma stáhnout film? :: Jak přetáhnout film z PC do iPadu?
Užitečné odkazy