Domovská stránka > J > Jak Si Na Iphone Stáhnout Film?

Jak si na iPhone stáhnout film?

Po nalezení film (či jakékoliv video) kurzorem chyťte, a poté přeneste do Finderu/iTunes na řádek VLC. Jakmile budete mít videa a filmy přetažené, tak vpravo dole klepněte na tlačítko Synchronizovat. Poté jen stačí počkat, až se synchronizace dokončí. Po dokončení můžete iPhone či iPad od počítače či Macu odpojit.

Přečtěte si více

Kde stahovat filmy 2021?

Ulož to je tu přímo pro vás. Uložto je naprosto otevřená služba ke sdílení, ukládání i stahování souborů a najdete tam desítky tisíc filmů, seriálů, her, mp3 hudby nebo e-knih. To všechno úplně zadarmo a nemusíte se ani registrovat. Prostě si najdete soubor, který si chcete stáhnout, a stahujete. Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout video z počítače do iphonu? Podívejte se, které aplikace pro iOS nebo iPadOS umí sdílet soubory s počítačem

  1. Na Macu nebo PC otevřete iTunes.
  2. Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch k počítači kabelem USB, který byl k zařízení přibalen.
  3. Klikněte na své zařízení v iTunes.
  4. Na levém bočním panelu klikněte na Sdílení souborů.

Jak dostat film do iTunes?

Import médií do iTunes

  1. V aplikaci iTunes na PC použijte příkaz Soubor > „Přidat soubor do knihovny“ nebo „Přidat složku do knihovny“.
  2. Vyhledejte soubor nebo složku a potom klikněte na volbu Otevřít. Pokud do knihovny přidáte složku, budou do ní přidány také všechny soubory z této složky.
Jak stáhnout film na iPhone zdarma? Jak stáhnout film z Ulož.to do iPhone
  1. Po stažení aplikace Ulož.to Cloud se do ní přesuňte a přihlaste se.
  2. Po přihlášení se vám zobrazí základní rozhraní, které je jednoduché a přehledné.
  3. Na úvodní obrazovce tak stačí zadat do pole Vyhledat soubory text a potvrdit jej ikonou lupy.

Jak dostat film do telefonu?

Nejlepší variantou, kde stahovat filmy zdarma, je dlouhodobě Uložto.cz. Stahovat můžete pohodlně na počítači, mobilu i tabletu. Celé stránky jsou uzpůsobeny pro všechny typy obrazovek a stahování je naprosto bezproblémové a pohodlné. Stahujete navíc úplně zadarmo i bez registrace. Kde stahování filmů bez omezení rychlosti? Uložto je jedničkou pro stahování filmů zdarma

Uložto.cz je dnes už takovým evergreenem co se týče stahování, nahrávání a sdílení obsahu naprosto všeho druhu. Uložto je nejvíce využívanou službou pro bezplatné stahování hlavně filmů a seriálů. Najdete obrovskou sbírku nejnovějších pecek, stejně jako starších kousků.

Tak kde stahovat warez?

Nejznámější warez fóra:

  • Warforum.cz.
  • Warezforum.cz.
  • Wareznet.cz.
  • Best-warez.cz.
  • Lamky.net.
Jak přenést soubory z PC do iPhonu bez iTunes? Odpověď na tuto otázku je vcelku jednoduchá – na používání je totiž o mnoho jednodušší, než iTunes. Přenos souborů mezi iPhonem či iPadem a počítačem je s programem WinX MediaTrans naprostou hračkou. Z vašeho iPhonu můžete jednoduše přenášet všechny druhy souborů, od fotek, přes hudbu, až po elektronické knihy.

Pokud jde o to, jak importovat video do iphone?

Otevřete aplikaci Fotky na iPhonu a klepněte na Importovat. Vyberte fotky a videozáznamy, které chcete importovat, a potom vyberte cíl importu. Import všech položek: Klepněte na Importovat vše.

By Lanam

Jak poslat video z PC do mobilu? :: Co je sledovani TV?
Užitečné odkazy