Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do App Store?

Jak se dostat do App Store?

Vytvoření Apple ID v App Storu na zařízení

  1. Otevřete App Store a klepněte na tlačítko přihlášení .
  2. Klepněte na Vytvořit nové Apple ID.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
  4. Zadejte své údaje o platební kartě a fakturační údaje a klepněte na Další.
  5. Potvrďte své telefonní číslo.

Přečtěte si více

Tak jak nainstalovat whatsapp na ipad?

Web WhatsApp

Krok 1) Otevřete Safari na vašem iPadu a přejděte k němu web.whatsapp.com. Při načítání stránky si všimnete, že vás nepřevede do webového rozhraní WhatsApp a místo toho vás přenese na domovskou stránku WhatsApp.
Jak sdilet aplikací? Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na své jméno a pak na Rodinné sdílení. Klepněte na Sdílení nákupů. Klepněte na Pokračovat a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Proč nejde stáhnout aplikace zásilkovna?

Vážení zákazníci, naše mobilní aplikace Zásilkovna z technických důvodů na straně Google zmizela z Google Play. Momentálně si ji proto nelze stáhnout ve verzi pro Android. Co delat kdyz mi nejde Obchod Play? Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data.

Lidé se také ptají, jak se prihlasit k app storu?

Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Přihlaste se k [zařízení]. Zadejte svoje Apple ID a heslo. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte šestimístný ověřovací kód, odeslaný na vaše důvěryhodné zařízení nebo telefonní číslo, a dokončete přihlášení. Tak jak aktivovat app store? Pokud pracujete na mobilních datech a App Store se vám nenačítá, tak právě připojení přes mobilní data může dělat neplechu. Nejjednodušší možností pro vyloučení této chyby je, že se připojíte k jakékoliv Wi-Fi síti. Z nějakého důvodu se App Store občas skrze mobilní data jednoduše nepřipojí a musíte využít Wi-Fi.

Jak se zaregistrovat na App Store bez karty?

Jak vytvořit Apple ID bez kreditní karty v App Storu

  1. Otevřete App Store a klepněte na svůj profilový obrázek .
  2. Klepněte na Vytvořit nové Apple ID.
  3. Zadejte svůj e-mail a heslo a vyberte zemi nebo oblast, která odpovídá fakturační adrese vašeho způsobu platby.
Jak propojit WhatsApp s Ipadem? Spusťte WhatsApp na svém ‌iPhonu‌. Vyberte Nastavení -> Propojená zařízení. Klepněte na Beta verze pro více zařízení a potom klepněte na modré tlačítko Přepnout na beta verzi. Klepněte na Zpět a na předchozí obrazovce vyberte Propojit zařízení.

Pokud jde o to, jak funguje whatsapp na ipadu?

Na iPhonu otevřete aplikaci WhatsApp. Ve spodu okna navštivte kategorii Nastavení a dále pokračujte do WhatsApp Web/Desktop > Skenovat QR kód. Nastavte fotoaparát telefonu na QR kód z iPadu nebo iPodu. Aplikace sama kód načte a přihlásí vás.

By Kjersti

Jak stáhnout Office 365 zdarma? :: Jak povolit aplikaci v Macu?
Užitečné odkazy