Domovská stránka > J > Jak Si Udělat Ios 13?

Jak si udělat iOS 13?

Pokud stále chcete aktualizovat iOS 13 z iOS 12, první věcí, kterou musíte udělat, je vytvořit zálohu. Instalace verze operačního systému na předchozí verzi může způsobit poruchu přinutit nás obnovit naše zařízení. Pokud je to váš případ a nemáme zálohu, ztratíme VŠECHNY informace, které jsme uložili v našem terminálu.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat iOS na iPhone 6?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky. Jak nainstalovat iOS 14 na iPhone 6? Pak postupujte takhle:

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.

Jak prerusit aktualizací iPhonu?

Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci. Proč nejde aktualizovat iOS? Zařízení s iOS můžete spustit do režimu zotavení a potom ho obnovit pomocí počítače. V těchto situacích možná budete muset obnovit zařízení pomocí režimu zotavení: Počítač nedokáže zařízení rozpoznat nebo hlásí, že se zařízení nachází v režimu zotavení.

Jak aktualizovat iPhone 5 na iOS 13?

Aktualizace iOS na iPhonu

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru > Automatická aktualizace.
  2. Zapněte volby Stahovat aktualizace pro iOS a Instalovat aktualizace pro iOS.
Jak prehrat software iPhone? Připojte telefon k počítači přes USB kabel (Ve Windows zapněte iTunes program) a zmáčkněte dohromady dolní tlačítko hlasitosti a tlačítko vypínání na pravé straně telefonu. Za nějakých 25 sekund se na telefonu zobrazí obrázek iTunes připojení k PC. Na počítači by se hned mělo zobrazit okno a tam dejte “Obnovit“.

Podle toho, jak aktualizovat starý iphone?

Pokud i vám přišla aktualizace na starší iPhone nebo iPad, stáhnout ji můžete standardně v nastavení telefonu v kolonce Obecné > Aktualizace systému. Apple informuje o tom, že balíček bezpečnostních záplat je vhodný pro všechny uživatele a nemělo by kvůli němu dojít k úbytku výkonu. Kdy bude dalsi Aktualizace iOS? Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1.

Tak kdy vyjde ios 16?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

By Marrissa

Jak si stáhnout iOS 13? :: Jak si stáhnout písničky do iPhonu zdarma?
Užitečné odkazy