Domovská stránka > J > Jak Spustit Složku Jako Správce?

Jak spustit složku jako správce?

Nejprve pomocí klávesové zkratky [Win] + [E] otevřete Průzkumníka Windows. Zde klikněte na nabídku »Uspořádat | Možnosti složky a hledání« a přepněte se do karty »Zobrazení«. Zde přibližně uprostřed rolovacího okna přidejte zatržítko k položce »Spouštět okna složek jako samostatné procesy« a klikněte na »OK«.

Přečtěte si více

Co je to spustit jako správce?

Nejčastěji jde o spuštění příkazové řádky "jako správce". Toto znamená, že se daný program, například Příkazový řádek, nespustí jen pod uživatelem, který je na daném PC nebo Serveru správcem, ale znamená to, že chceme, aby se kliklo pravým tlačítkem na daný program a z nabídky se vybrala volba "spustit jako správce". Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout spustit jako správce? Využijeme k tomu Plánovač úloh. Program Plánovač úloh spustíte tak, že stisknete Win+R, do políčka zadáte řetězec taskschd. msc a klepnete na tlačítko OK.

Jak se přihlásit jako správce?

Povolení účtu Administrator pomocí Správy počítače

Klikněte na účet »Administrator« pravým tlačítkem myši a vyberte »Vlastnosti«. Ve vlastnostech účtu Administrator zrušte zatržení u položky »Účet je zakázán«. Nastavení potvrďte pomocí tlačítka »OK«. Nyní již na přihlašovací obrazovce uvidíte i účet Administrator.
Jak se stát správcem počítače? Klikněte na tlačítko Start, poté Nastavení a následně spustit Účty. Zde vidíte, že můj místní účet je správce. Pokud máte další uživatele pc, zvolte vlevo v menu Rodina a jiní uživatelé. Zde mám dalšího člena rodiny, který má oprávnění Místní účet.

A další otázka, jak spustit win jako správce?

Pokud chcete spustit Windows 10 aplikace jako správce, otevřete nabídku Start a vyhledejte aplikaci v seznamu. Pravým tlačítkem klikněte na ikonu aplikace a v zobrazené nabídce vyberte možnost Další. V nabídce „Více“ vyberte možnost „Spustit jako správce“. Jak otevrit Pruzkumnik souborů? V horní nabídce zvolíme Zobrazení a odklikneme položku Možnosti vpravo. 2) Otevře se karta Možnosti složky. Na podkartě Obecné rozklikneme první položku Otevřít Průzkumník souborů pro, vybereme Tento počítač, potvrdíme pomocí Použít či OK.

Jak otevrit správce souborů?

Ve správci úloh vyberte možnost „Soubor → Spustit novou úlohu“. 8. Výše ​​uvedenou akcí se otevře okno Nová úloha. Do prázdného pole zadejte „explorer.exe“, zaškrtněte políčko „Vytvořit tuto úlohu s oprávněními správce“ a klikněte na tlačítko „OK“. Jak se přihlásit jako správce ve Windows 10? Pro většinu uživatelů Windows 10 vede standardní cesta přes nabídku Start. Zde můžete kliknout pravým tlačítkem myši na zvolený program, vybrat možnost »Další« a kliknout na položku »Spustit jako správce«.

Jak spustit program bez oprávnění správce?

Chcete-li povolit uživateli, který není administrátorem, spouštět aplikace pro správu, musíte si vytvořit speciální zkratku, která používá runas příkaz. Pokud se budete řídit tímto přístupem, stačí zadat heslo správce jednou. Od příště nebude systém Windows požadovat heslo pro tuto konkrétní zkratku aplikace.

By Ball Gover

Jak se přihlásit jako Administrator Windows 11? :: Jak zmenit integrovanou grafiku?
Užitečné odkazy