Domovská stránka > J > Jak Spustit Program Jako Správce?

Jak Spustit program jako správce?

Klikněte pravým tlačítkem myši na aplikaci a vyberte Spustit jako správce. Otevřete vyhledávací okno (ikona lupy vedle nabídky start), zadejte název aplikace, kterou chcete spustit. V okně vyhledaných aplikací poté na aplikaci klikněte pravým tlačítkem myši a vyberteSpustit jako správce .

Přečtěte si více

Jak Spustit exe soubor v cmd?

Poté, co jste v cestě ke složce cílového programu, můžete psát Start za vybranou cestou k souboru v CMD a stiskněte Enter spustit soubor exe v příkazovém řádku. Nahraďte „filename.exe“ názvem cílového programu, např. spusťte wmplayer.exe . Kde najít ve Windows 10 příkazový řádek? Windows 10

Příkazový řádek můžeme spustit přes vyhledávací pole (hned vedle nabídky START). Zadáme do něj text "cmd". Poté klikneme pravým tlačítkem myši na položku: "Příkazový řádek" a z kontextové nabídky vybereme možnost: "Spustit jako správce".

Jak otevřít příkazový řádek jako administrátor?

Jednodušší spuštění příkazové řádky je z pole pro hledání na hlavním panelu Windows 10. Do pole pro hledání napište výraz »cmd«. Ve výsledcích hledání najdete aplikaci Příkazový řádek. Klikněte na název aplikace pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky zvolte »Spustit jako správce«. Jak se naučit s příkazovým řádkem? Pro běžnou práci s příkazovým řádkem vám stačí klepnout do nabídky Start, do příkazu pro spuštění napsat cmd a stisknout klávesu Enter. V některých případech odmítne příkazový řádek Windows vykonat požadovaný příkaz – je to z toho důvodu, že k němu potřebuje administrátorské oprávnění.

Jak Spustit bát jako správce?

Spuštění dávkového souboru

bat můžeme spustit. Z důvodu dostatečných práv je vhodné dávkové soubory spouštět s právy správce. Tedy klikneme na soubor pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky vybereme: Spustit jako správce.
A další otázka, jak povolit správce? Povolení účtu Administrator pomocí příkazového řádku

  1. Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu »Start« a spusťte »Příkazový řádek (správce)«.
  2. Do příkazové řádky napište »net user administrator /active:yes« a příkaz potvrďte klávesou [Enter].

Jak Spustit příkaz?

Spuštění příkazového řádku pomocí příkazového řádku

Stačí v již otevřeném okně příkazového řádku zadat příkaz start cmd.exe a stisknout klávesu Enter.
Jak Spustit run? Jak otevřít Run - Příkazový řádek

Tady je návod. Otevřete příkazový řádek Windows 10 . Poté zadejte exe Shell ::: {2559a1f3-21d7-11d4-bdaf-00c04f60b9f0} v poli a stiskněte Enter pokračovat. Poté se otevře pole Spustit.

Jak otevřít adresář?

Jak otevřít soubor ADRESÁŘ

Měli byste však být schopni použít bezplatný textový editor, jako je Notepadqq, k otevření souboru . DIRECTORY k zobrazení (a případně úpravám) jeho obsahu.

By Allsun Easly

Jak najdu schránku? :: Kde zazadat o vymazani z registru dluzniku?
Užitečné odkazy