Domovská stránka > J > Jak Sledovat 3D Film?

Jak sledovat 3D film?

3D Video Player je intuitivní multimediální přehrávač, který vám umožní sledovat oblíbené filmy v režimu 3D. Na výběr je celkem 6 dostupných technik zobrazení, mezi kterými můžete během sledování přepínat. Převod 2D videa do 3D režimu probíhá v rámci přehrávání.

Přečtěte si více

Tak jak sledovat 3d filmy na pc?

Pro 3D hry je pak lepší TFT monitor, pro 3D filmy je ideální projektor. V současnosti je jediným softwarovým přehrávačem, který zvládne přehrávání 3D Blu-ray disků, PowerDVD. I ten to však zvládne až po 3D updatu, který má být dostupný v létě. 3D efekt je na počítači poměrně snadno a levně dosažitelný. Podle toho, jak se divat na 3d filmy? Většina z Vás asi ví, že je potřeba mít HDMI kabel ve verzi 1.4, který podporuje přenos 3D signálu. Pokud HDMI kabel 1.4 nemáte, ale máte nižší verzi, 3D vám fungovat nebude, ať se budete stavět na hlavu jak chcete.

Jak funguje 3D film?

Film je promítán dvěma projektory. Každý z nich vysílá obraz určený pro jedno oko. Před každým projektorem je upevněn příslušný polarizační filtr, který je stejný jako na brýlích, které dostane divák před vstupem do sálu. Obrazy se promítají na jedno plátno a bez brýlí bychom je vnímali jako rozmazané skvrny. Co je 3D televize? 3D televize jsou televize, které umožňují přehrávat obraz zvlášť pro každé oko a tím docílit pocit plastičnosti obrazu.

Jak vypada 3D film?

Jedna kamera natáčí obraz pro levé oko a druhá natáčí obraz pro pravé. Tyto dva obrazy jsou pak mírně odlišné. Proto když si v kině sundáte brýle, vše na plátně vypadá poněkud rozmazaně. Výzvou pro kino je jak dostat dva různé obrazy z plátna tak, aby každé oko vidělo správný obraz. Jak vypadá 3D kino? 3D film (3D video, stereo film, stereo video) umožňuje spatřit natočené scény nikoli ploše, ale v celé jejich hloubce. Používána je řada různých metod, jak toho dosáhnout, například polarizace nebo anaglyf.

Jak používat 3D brýle?

3D brýlepoužívat

Pro aktivní 3D brýle

  1. Vyjměte izolační fólii baterie.
  2. Zapněte televizor a držte brýle ve vzdálenosti maximálně 50 cm od televizoru.
  3. Stiskněte a přidržte tlačítko/indikátor (Napájení) umístěné na brýlích na 2 sekundy.
  4. Nasaďte si aktivní 3D brýle.
Kam zmizely 3D televize? Prakticky všichni výrobci se shodují, proč od 3D upouštějí. Jedna odpověď za všechny: „Rozhodli jsme se tak z důvodu malé poptávky a velmi omezeného množství obsahu ve 3D,“ uvedl redakci Jiří Janeček ze společnosti Samsung. Domácí 3D netáhne a zákazníci ho nevyhledávají. Otázkou zůstává, proč tak tomu doopravdy je.

Jak zapnout 3D na televizi?

Re: 3D film v 2D TV

Třeba PowerDVD 10 umí převést stereoskopické 3D do anaglyph 3D a tam ti stačí obyč. brýle za pár korun.

By Ricardo Harvick

Jak se dívat na VOYO zdarma? :: Jak přehrát film?
Užitečné odkazy