Domovská stránka > J > Jak Se Přihlásit Na Apple Id?

Jak se přihlásit na Apple ID?

Přihlášení na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Přihlaste se k [zařízení]. Zadejte svoje Apple ID a heslo. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte šestimístný ověřovací kód, odeslaný na vaše důvěryhodné zařízení nebo telefonní číslo, a dokončete přihlášení.

Přečtěte si více

Proč mi nejde vytvořit Apple ID?

Když vidíte zprávu Nelze vytvořit Apple ID, znamená to, že jste překročili počet nových Apple ID, která můžete s iCloudem na jednom zařízení během jednoho roku používat. Pokud jde o to, jak zmenit věk v apple id? Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Klepněte na Jméno, telefonní čísla, e-mail. Můžete být požádáni o zadání hesla ke svému Apple ID.
  3. Klepněte na Změnit datum narození nebo Datum narození.
  4. Opravte své datum narození a klepněte na Hotovo.

Jak obnovit Apple ID?

Přejděte na web Moje Apple ID a vyberte možnost „Obnovte své heslo“. Zadejte své Apple ID a vyberte Další. Pokud si ho nepamatujete, zvolte Zapomenuté Apple ID. Po zadání Apple ID máte k dispozici tři způsoby obnovení hesla. Tak jak odblokovat iphone? Jak odblokovat iPhone pomocí iCloud

  1. Na jiném zařízení (třeba Mac nebo PC) přejděte k přihlášení na iCloud.
  2. Budete-li vyzváni, přihlaste se pod svým Apple ID.
  3. Přejděte do aplikace Najít iPhone.
  4. V horní části okna klikněte na Všechna zařízení
  5. Vyberte iPhone, který chcete vymazat.

Lidé se také ptají, jak aktivovat apple id?

Jak aktivovat Apple ID v telefonu

  1. V menu najděte „iTunes a App Store“: Stiskněte Nastavení. Stiskněte iTunes a App Store.
  2. Aktivujte Apple ID: Pokud chcete založit nové Apple ID: Stiskněte Vytvořit nové Apple ID a založte nové Apple ID podle postupu zobrazeného na displeji. Stiskněte Přihlásit se.
  3. Dokončete:
Může se také zeptat, jak se přihlásit do cloudu? Před použitím funkce Gmail Connector je nutné nejprve nakonfigurovat nastavení v části "KONFIGURACE NASTAVENÍ FUNKCE CLOUD CONNECT A PŘIPOJENÍ E-MAILU (strana 11)". Na výchozí obrazovce klepněte na klávesu [Gmail]. Objeví se přihlašovací obrazovka Gmail. Zadejte své informace o účtu Google.

Tak jak se přihlásit do icloud?

Přejděte na iCloud.com a přihlaste se svým Apple ID. Pokud už jste na zařízení přihlášení svým Apple ID a vaše zařízení má Touch ID nebo Face ID, můžete se na web iCloud.com přihlašovat pomocí něj. Co delat kdyz nejde iCloud? Vypněte iCloud Drive a potom jej znovu spusťte. Přejděte do Nastavení telefonu > klepněte na své jméno > iCloud > vypněte iCloud Drive a znovu jej spusťte. Odhlaste se z iCloudu a restartujte svůj telefon tak, že jej vypnete a znovu zapnete. Poté se přihlaste do iCloudu a znovu se pokuste zálohu obnovit.

Co delat kdyz se nemuzu prihlasit na iCloud?

Můžete taky navštívit Apple Store a požádat o použití některého ze zařízení v prodejně. Pokud nastavíte kontakt pro obnovení účtu, může vám také pomoct obnovit heslo. Obnovení účtu použijte jenom jako poslední východisko v případě, že se nemůžete přihlásit a ani vám nejde obnovit heslo k vašemu Apple ID.

By Brownson

Jak zmenit účet na iPhone? :: Čím se dá nahradit stylus?
Užitečné odkazy