Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Ikony Na Iphonu?

Jak zmenšit ikony na iPhonu?

Ikony na ploše iPhonu, iPadu nebo iPodu touch jsou zvětšené

  1. Pokud na ploše kvůli zvětšení nevidíte ikonu Nastavení, klepněte třemi prsty dvakrát na displej. Tím zobrazení zmenšíte.
  2. Zvětšení vypnete tak, že přejdete do Nastavení > Zpřístupnění > Zvětšení a klepnutím vypnete volbu Zvětšení.

Přečtěte si více

Jak pridat zastupce na plochu iPhone?

Klepněte na Záložka ikona ve spodní části obrazovky (připomíná pole se šipkou směřující nahoru). Využít Přidat na plochu. Přijměte navrhovaný název zástupce nebo zadejte název, který se vám líbí lépe, a klepněte na přidat pro uložení nové ikony zástupce na domovskou obrazovku. Jak vybrat fotku na widget? V nabídce těchto rozšíření na plochu se novinka objeví jako prvek se základní velikostí 2×2 políčka. Půjde ale libovolně upravit, přičemž se zmenší, zvětší či ořeže fotka uvnitř. Widget bude plněn obsahem ze sekce Vzpomínky, takže se bude neustále obměňovat.

Jak zmenit vzhled aplikací iOS 14?

Klepněte na ikonu zástupného symbolu aplikace.

  1. V rozevírací nabídce vyberte možnost Pořídit fotografii, Vybrat fotografii nebo Vybrat soubor, podle toho, kde je umístěn obrázek ikony.
  2. Vyberte náhradní obrázek.
  3. V textovém poli přejmenujte aplikaci tak, jak se má zobrazovat na domovské obrazovce.
  4. Klepněte na Přidat.
Může se také zeptat, jak si udělat aesthetic tapetu? V tomto případě stačí, abyste jednoduše přešli do nativní aplikace Fotky a otevřeli si fotku, jejíž část budete chtít použít jako tapetu. Poté si ji přibližte a posuňte se tak, aby na výsledná fotografie, která se na displeji zobrazí, odpovídala tomu, co chcete mít na tapetě.

Jak dostat kontakt na plochu mobilu?

To provedete tak, že z karty kontaktu zvolíte v menu položku Umístit na plochu. Na ploše se pak objeví ikona, která přímo otevře daný kontakt. Pokud máte oblíbených kontaktů více, můžete si je sdružit do složek (jednotlivé ikony přetáhnete na sebe), které vhodně nazvete – např. Rodina, Práce, Kamarádi. Pokud jde o to, jak nastavit rychlou volbu iphone? Volání oblíbeného kontaktu

  1. Pro vytvoření zkratky, díky které budete schopni ihned někomu zavolat, prvně otevřete aplikaci Zkratky.
  2. Jakmile tak učiníte, tak se ve spodním menu přesuňte do sekce Moje zkratky.
  3. Nyní je nutné, abyste vpravo nahoře klepnuli na ikonu +.
  4. Poté klepněte na tlačítko Přidat akci.

Jak odstranit ikony z plochy?

Odstranění ikony aplikace:

  1. Na domovské obrazovce stiskněte a podržte ikonu smazaného úkolu. Obr.
  2. Přetáhněte ikonu nahoru. Obr.
  3. Přetáhněte ji na ikonu popelnice , po otočení na červenou, uvolněte jej odstranit. Obr.
Jak si usporadat telefon? Podržte na několik vteřin tlačítko „vyhledávání“ v systému Android, aby se zobrazila hlavní obrazovka Rychlé nastavení, poté klepnutím na tlačítko „nabídka“ zobrazte nabídku přizpůsobení. Podržte „ikonu přetažení“ a změňte uspořádání položky nastavení systému, kterou chceme vidět na hlavní obrazovce Rychlé nastavení.

Jak pridat aplikaci na plochu PC?

Pokud používáte Windows 10:

Stiskněte klávesu Windows a přejděte k aplikaci Office, pro kterou chcete vytvořit zástupce na ploše. Klikněte levým tlačítkem na název aplikace a přetáhněte aplikaci na plochu. Na ploše se objeví zástupce aplikace.

By Corneille Joerg

Jak si pujcit knihu v knihovne? :: Jak si upravit widgety?
Užitečné odkazy