Domovská stránka > J > Jak Vymazat Složku Která Nejde Odstranit?

Jak vymazat složku která nejde odstranit?

V tom případě můžeme využít například utilitu: IObit Unlocker. Běžně nesmazatelné soubory můžete vybrat v prostřední utility IObit Unlocker. Odemknout a následně smazat. Také můžete nesmazatelné soubory přesouvat do okna pomocí myši a vykonat s nimi požadovanou operaci.

Přečtěte si více

Jak odstranit složku?

Klikněte pravým tlačítkem myši na složku, kterou chcete odstranit, a klikněte na Odstranit složku. Kliknutím na Ano přesunete složku a její obsah do složky Odstraněné položky. Když vyprázdníte složku Odstraněné položky, všechen její obsah, včetně všech složek, které jste odstranili, se trvale vymaže. Jak odstranit soubor z pocitace? Odstranění souboru pomocí Průzkumníka souborů

  1. Otevřete okno Průzkumníka souborů. Tip: Rychlý způsob, jak se dostat do Průzkumníka souborů, je stisknout Windows klávesy. + E.
  2. Vyhledejte soubor, který chcete odstranit.
  3. Vyberte soubor a stiskněte klávesu Delete nebo klikněte na Odstranit na kartě Domů na pásu karet.

Můžete se také zeptat, co dělat když mi nejde odinstalovat program?

Tip: Jak odstranit program, který nemá odinstalátor

  1. 1) Vytvořte bod obnovení systému.
  2. 2) Restartujte systém do nouzového režimu.
  3. 3) Zjistěte cestu k nainstalovanému programu.
  4. 4) Pročistěte registry.
Kde odinstalovat Aplikace? Software zdarma: perfektní odinstalace programů
  1. Revo Uninstaller Freeware 2.1 – freeware.
  2. GeekUninstaller 1.4 – freeware pro nekomerční účely.
  3. Radiola 2 – freeware.
  4. Core Temp 1.1 – freeware.

Jak odinstalovat program který není v seznamu?

Někdy je to řešené tak, že spustíš znova instalaci, instalátor najde už nainstalovaný program a nabídne uninstall (remove), nebo opravu (repair). Můžeš ho nainstalovat znovu na stejné místo a možná se opraví a už bude nabízet uninstal. A když ne tak natvrdo smazat a ještě smazat v registru. Jak vrátit systém do původního stavu? Obnovení počítače do továrního nastavení

  1. Vyberte Spustit > Nastavení > Obnovení > systému . Otevření nastavení obnovení
  2. Vedle možnosti Resetovat tento počítač vyberte Obnovit počítač do továrního nastavení. Pak vyberte z možností a/nebo nastavení v následující tabulce.

Jak přeinstalovat počítač?

Přejděte do nabídky Start – Nastavení – Aktualizace a zabezpečení – Obnovení. V dialogu Obnovení klepněte na tlačítko Spustit. Zobrazí se vám nový dialog Zvolte možnost, kde máte na výběr mezi dvěma volbami. Pokud chcete provést kompletní reset Windows, včetně smazání dat, vyberte možnost Odebrat všechno. Může se také zeptat, jak přeinstalovat windows bez disku? Spusťte nástroj Windows USB/DVD Download Tool a postupujte dle pokynů. Budete požádáni o vybrání staženého ISO souboru. Poté budete muset ve Windows Explorer vybrat, kam jej chcete kopírovat (na prázdné DVD, nebo na USB disk). Po dokončení kopírování souboru ISO bude DVD či USB disk připraven k použití.

Můžete se také zeptat, jak znovu nainstalovat windows 10?

Vložte do DVD mechaniky instalační disk Windows 10 nebo připojte flash disk a restartujte počítač. Windows 10 by se měla z vloženého DVD nebo flash disku sama spustit. Věnujte startujícímu počítači pozornost, možná že načtení systému z disku budete muset potvrdit stiskem klávesy, zpravidla libovolné.

By Ioves

Jak spravne Odvirovat notebook? :: Jak probiha Recyklace kovů?
Užitečné odkazy