Domovská stránka > J > Jak Pracovat S Ftp?

Jak pracovat s FTP?

Spouští se shodně příkazem mc.

  1. Pro připojení k FTP stiskněte F9 a vyberte preferovanou stranu souborového průzkumníku, kde se webové rozhraní otevře.
  2. Vyberte FTP spojení.
  3. Jako Jméno počítače uveďte ve formátu jméno@adresa své uživatelské jméno a adresu FTP serveru / IP adresu.
  4. Napište heslo.

Přečtěte si více

Co to je http?

HTTP (Hypertext Transfer Protocol) je internetový protokol určený pro komunikaci s WWW servery. Slouží pro přenos hypertextových dokumentů ve formátu HTML, XML, i jiných typů souborů. Používá obvykle port TCP/80, verze 1.1 protokolu je definována v RFC 2616. Kde najít Total Commander? Klávesovou zkratkou Alt+F7 nebo přes nabídku Příkazy-Hledat se dostanete do Hledání souborů. Zde můžete vyhledávat soubory a složky se zadaným názvem, případně podle obsahu, přičemž Total Commander umí hledat i v dokumentech Microsoft Office.

Jak porovnat dva adresáře?

Pracné hledání malých rozdílů v obsazích složek nebo mezi různými verzemi textového souboru je zdlouhavé a náchylné k chybám. Proto si raději pomozte bezplatným nástrojem, jakým je například WinMerge (na http://winmerge.org/). Z webu si stáhněte WinMerge, spusťte instalaci a cílovou složku potvrďte tlačítkem »Další«. Co umí Total Commander? Total Commander nabízí rychlé dělení či sjednocování souborů, jejích hromadné přejmenování, zobrazení náhledů bitmapových obrázků, vkládání záložek pro jednotlivá okna, pokročilé vyhledávání v souborech pomocí regulárních výrazů či simultánní prací ve více adresářích najednou.

Lidé se také ptají, jak funguje http?

HTTP také říká bezstavový protokol, protože funguje na principu dotaz → odpověď. Například kliknete na nějaký odkaz a váš prohlížeč zašle pomocí HTTP protokolu požadavek s příslušnou adresou na odpovídající server. Zároveň s tím pošle i tzv. HTTP hlavičku. Jaký port používá protokol HTTP? HTTP protokol používá implicitně port 80 a HTTPS port 443, avšak pokud použijeme tento URL zápis: http://www.priklad.com:8000/pokusnastranka, pokusí se webový prohlížeč kontaktovat HTTP server priklad.com na portu 8000.

Podle toho, kde najdu wincmd ini?

ini. Obvyklá umístění ve kterých můžete hledat INI soubory Total Commanderu: Složka C:\Documents and Settings\jméno uživatele\Data aplikací\Ghisler\ Složka C:\Documents and Settings\jméno uživatele\ Co to je souborový manažer? Správce souborů je program pro manipulaci se soubory a adresáři (složkami). Někdy se používají termíny manažer souborů, souborový manažer nebo file manager.

Jak funguje SSL?

Klient pošle serveru požadavek na SSL spojení, spolu s různými doplňujícími informacemi (verze SSL, nastavení šifrování atd.). Server pošle klientovi odpověď na jeho požadavek, která obsahuje stejný typ informací a hlavně certifikát serveru. Podle přijatého certifikátu si klient ověří autentičnost serveru.

By MacLay Okeeffe

Jak se připojit k Hamachi? :: Jak připojit Bluetooth s mobilem?
Užitečné odkazy