Domovská stránka > J > Jak Zamknout Dotykovou Obrazovku Iphone?

Jak zamknout dotykovou obrazovku iPhone?

Až budete chtít uzamknout obrazovku, tak na displej klepněte, čímž se otevřou ovládací prvky. Ve spodní části po časovou osou je nyní nutné klepnout na možnost Lock. Tímto dojde k uzamčení obrazovky, což vám je potvrzeno textem Screen Locked.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak nahrát obrazovku?

Nahrání obrazovky telefonu

  1. Dvakrát přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů.
  2. Klepněte na Nahrát . Možná budete muset přejet prstem doprava.
  3. Vyberte, co chcete nahrát, a klepněte na Začít.
  4. Chcete-li nahrávání zastavit, přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů a klepněte na oznámení Rekordéru obrazovky .
Jak nahrát obrazovku se zvukem? Nahrajte obrazovku, kartu chrome, oblast karty chriome, webovou kameru, hlas a mikrofon Screen Recorder - Inteligentní záznamník obrazovky, který zachycuje plochu, prohlížeč / webovou kameru, stejně jako zvuky systému, mikrofon nebo obojí.

Jak zaznamenat obrazovku?

Nahrávání obrazovky a tvorba snímku ve Windows 10

  1. Win + Alt + R – Klávesová zkratka slouží pro spuštění nahrávání. Opětovným stiskem dojde k ukončení nahrávání obrazovky.
  2. Win + Alt + M – Zkratka pro aktivaci/deaktivaci mikrofonu při nahrávání.
  3. Win + Alt + PrtScrn – Touto klávesovou zkratkou pořídíte snímek obrazovky.
Proč mi nejde otisk prstu? Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu Windows a vyberte na možnost Správce zařízení > Biometrická zařízení. Zkontrolujte, zda se vedle ovladače otisku prstu v nabídce Biometrická zařízení nezobrazuje žlutý vykřičník. Pokud ne, můžete nyní zaznamenat svůj otisk prstu a přihlásit se pomocí otisku prstu do systému.

Jak vymenit Touch ID?

Proces je tedy takový, že starý displej vymontujete, Touch ID z něj přesunete do nového displeje, a nový displej, s původním Touch ID, namontujete zpět. Jen v tomto případě vám bude Touch ID fungovat. Takto to ale funguje jen do iPhonu 6s. Podle toho, jak opravit tlacitko na iphone? Zkalibrujte Home Button

Spusťte Akcie, Počasí, nebo jinou z nativních iOS aplikací. Stiskněte a podržte tlačítko pro vypínání, dokud se neobjeví vypínací obrazovka. Poté stiskněte a podržte Home Button po dobu osmi sekund, dokud se opět neobjeví obrazovka aplikace.

Podle toho, jak opravit home button?

Stačí vyměnit tlačítko, připadně flex kabel a home button bude plně funkční. V tomto případě je již tlačítko s funkcí čtení otisku prstu (Touch ID). Po výměně tlačítka za nové přestane fungovat otisk prstu z důvodu párovaní původního tlačítka se základní deskou, mechanicky je však tlačítko po výměně funkční. Jak odstranit plovouci tlacitko? Příklad, jak vypadá kruh na ploše.

  1. Najděte na ploše ikonu „Nastavení“ a klepněte na ni.
  2. Otevřete sekci Systém.
  3. Zde je řádek „Navigace systému“.
  4. Věnujte pozornost podkapitole „Navigační tlačítko“ - klikněte na toto jméno.
  5. Přesuňte spínač.
  6. Video instrukce. Funkce je deaktivována.
  7. Kruh zmizel z obrazovky.

Jak vypnout iPhone bez tlačítka?

Assistive Touch

Na svém iOS zařízení spusťte Nastavení. Klepněte na Obecné > Zpřístupnění > AssistiveTouch. Klepněte a podržte tlačítko pro uzamčení obrazovky, dokud se nezobrazí výzva k přejetí pro vypnutí. Jakmile se telefon vypne, připojte jej pomocí kabelu ke zdroji napájení – po chvilce se zapne sám.

By Padraic Shubeck

Jak se jmenuje iPhone vyzvánění? :: Jak aktualizovat na Android 10?
Užitečné odkazy