Domovská stránka > J > Jak Vymazat Mac S Procesorem M1?

Jak vymazat Mac s procesorem M1?

Toho docílíte tak, že se v režimu Zotavení macOS přesunete do Diskové utility, kde poté vlevo nahoře klepněte na Zobrazení, a pak na Zobrazit všechna zařízení. Nakonec vlevo vyberte váš disk, a poté v horní nástrojové liště klepněte na Smazat.

Přečtěte si více

Jak se zapina MacBook?

Pokud máte MacBook Pro (2016 nebo novější) nebo nový MacBook Air (2018 a novější), všimnete si, že na vašem notebooku není žádné fyzické tlačítko napájení. Místo toho je tlačítko napájení zapuštěno do tlačítka Touch ID, hned vedle Touch Baru. MacBook zapnete stisknutím tlačítka v pravém horním rohu. Co mám dělat když mi nejde zapnout počítač? Pokud jej nejde zapnout, bude problém pravděpodobně ve vysunutém napájecím kabelu. Zkontrolujte jej jak na straně monitoru, tak u zásuvky. Některé monitory mají také na zadní straně hlavní vypínač, zkontrolujte, zda omylem nedošlo k jeho přepnutí.

Jak zprovoznit Mac?

V první řadě je nutné stáhnout Windows Migration Assistant v2. 3.0.0 (Big Sur), aplikaci nainstalovat a spustit. Dále přejděte na nový MacBook a v případě jeho prvního zapnutí aktivujte režim Průvodce přenosu dat ze systému Windows. Jak mazat soubory na Mac? Vyberte nabídku Apple > O tomto Macu, klikněte na Úložiště a potom na Správa. Klikněte na kategorii na bočním panelu: Aplikace, Hudba, TV, Zprávy a Knihy: Tyto kategorie uvádí jednotlivé soubory. Chcete‑li některou položku smazat, vyberte soubor a klikněte na Smazat.

Když to vezmeme v úvahu, jak naformátovat disk na mac?

Přímo v systému je nástroj Disková utilita. Pomocí něho můžete pracovat se všemi připojenými jednotkami. Externí disk tak lze jednoduše naformátovat. Z levé části vyberete připojený disk, klikněte na tlačítko Smazat, vyberete požadovaný formát, zvolíte název a kliknete na tlačítko Smazat. Jak vyčistit disk Mac? Stačí, abyste v levém horním rohu kliknuli na  logo, a poté z menu vybrali možnost O tomto Macu. Pak se v novém okně přesuňte do sekce Úložiště a klikněte na tlačítko Správa… Poté se vám otevře nové okno, kde se zobrazí základní tipy pro ušetření místa na disku.

Může se také zeptat, jak očistit kabel?

Nepoužívejte čisticí prostředky na bázi alkoholu nebo rozpouštědel. Připravte si roztok mýdla a horké vody, namočte do něj suchou houbu a začněte otírat napájecí šňůry. Houbu můžete kolem kabelu přehnout, stisknout a celý kabel protáhnout. Jak se čistí matrace? Univerzální domácí čistič matrací jednoduše vyrobíte smícháním 250 ml 3% peroxidu vodíku se 3 polévkovými lžícemi jedlé sody a několika kapkami prostředku na mytí nádobí. Vzniklý roztok nalijte do rozprašovače a nastříkejte na nejvíce znečištěná místa. Po zaschnutí důkladně vysajte.

Jak vypnout Fotky na Macbooku?

Přepněte se do aplikace Fotky, kde v horní liště klikněte na tučnou možnost Fotky. Z menu poté vyberte Předvolby… Otevře se nové okno, kde se v horním menu přesuňte do sekce iCloud. Zde už jen zaškrtněte možnost Optimalizovat úložiště Macu, čímž dojde k uložení fotografií na Mac v horší kvalitě.

By Destinee

Jak zapnout notebook kdyz nereaguje? :: Jak se Odhlasit z MacBooku?
Užitečné odkazy