Domovská stránka > J > Jak Vymazat Všechno Z Mobilu?

Jak vymazat všechno z mobilu?

Po zašifrování telefonu proveďte obnovení továrního nastavení. To opět najdete v Nastavení (Settings) v položce Záloha a obnova dat (Backup & reset), kliknutím na Obnovení továrních dat (Factory data reset). Ujistěte se, že mažete opravdu všechna data, a potvrďte.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak si uvolnit místo v mobilu?

Jak na to? Klikněte na Nastavení, přejděte na položku Úložiště a klikněte na možnost Uvolnit místo. Přístroj vám následně ukáže všechny soubory, které plánuje vymazat a ukáže vám také, kolik paměti v telefonu uvolní. Může se také zeptat, co je uloziste v mobilu? Úložiště je místo, kde jsou uchována vaše data, například hudba a fotky. Paměť je místo, které slouží ke spouštění programů, jako jsou aplikace a systém Android.

A další otázka, jak vymazat interní úložiště?

Vstupte do systémového nastavení a otevřete sekci Aplikace, opět zvolte požadovaný program, ze kterého chcete data vymazat, přejděte do sekce Úložiště a klepněte na tlačítko Vymazat data. Nemáte zač. Ještě jednodušší způsob, jak aplikace odinstalovat: Najděte si ji na ploše telefonu a označte kliknutím. Tak jak smazat soubory médií? Chcete-li vybrané soubory nadobro odstranit, pak je stačí myší uchopit a přetáhnout nad koš. Případně pravým tlačítkem myši klikněte na ikonu koše a z kontextového menu zvolte položku Označ soubor ke zničení. Následně můžete na pevném disku či výměnném paměťovém médiu zvolit požadovaná data.

Jak odstranit škrábanec na monitoru?

Začněte tím, že displej dobře vyčistíte pomocí mikrovláknového hadříku a trochy vody. Potom použijte druhý hadřík a naneste na něj trochu vazelíny. Jemně ji aplikujte po celé délce škrábance. Počkejte asi minutu a pak z displeje odstraňte přebytečnou vazelínu. Podle toho, jak se zbavit škrábanců na apple watch? Stačí nanést trochu pasty na obrazovku Apple Watch a pomocí hadříku z mikrovlákna pastu opatrně rozetřete po celém poškozeném povrchu. Ve skutečnosti je proces stejný, jako když čistíte obrazovku svého iPhonu nebo iPadu, stačí pastu přetřít na povrch hodinek, aby se projevila.

Jak se zbavit škrábanců na televizi?

Vezměte si kousek vaty, vatového tamponku nebo štětičku do uší a naneste na televizor trošku vazelíny. Snažte se ji nanést na celou délku škrábance. Počkejte asi minutu a pak přytečnou vazelínu odstraňte. Postup můžete opakovat tak dlouho, dokud škrábanec úplně nezmizí. Když to vezmeme v úvahu, jak opravit praskliny na displeji? Prasklý displej telefonu a leštící pasty

Efektivnější způsob, jak zamaskovat prasklý displej mobilu, jsou leštící pasty. Pastu nanesete na displej a krouživými pohyby roztíráte po displeji, čímž dochází ke zbroušení dotykové vrstvy displeje a vyrovnání povrchu obrazovky.

Jak opravit prasklé sklo na mobilu?

Postup výměny

  1. Odstraňte prasklé sklo. Pomocí šroubováku budete muset celý telefon rozmontovat. Displej drží k telefonu dvěma bočními pásky, které musíte také odstranit.
  2. Vložte nové sklo. Nové sklo by mělo těsně přiléhat ke zbytku vašeho telefonu. Nejprve je ale potřeba odstranit vnitřní ochranu skla.
  3. Složte telefon.

By Maudie Alexzander

Jak se stát učitelkou angličtiny? :: Jak Vylestit displej mobilu?
Užitečné odkazy