Domovská stránka > J > Jak Psát Mluvením?

Jak psát mluvením?

Jak začít psát hlasem

Pokud chcete používat psaní hlasem, musíte být připojení k internetu, mít funkční mikrofon a mít kurzor v textovém poli. Jakmile zapnete psaní hlasem, začne automaticky poslouchat. Počkejte na "Naslouchání..." než začnete mluvit. Stiskněte klávesu mikrofonu vedle mezerníku na dotykové klávesnici.

Přečtěte si více

Jak psát hlasem na PC?

Stisknutím klávesy s logem Windows + H otevřete psaní hlasem. Tak jak psát sms pomocí hlasu? Převod řeči na psaný text

  1. Na telefonu nebo tabletu Android si nainstalujte Gboard.
  2. Otevřete aplikaci, do které lze psát, například Gmail nebo Keep.
  3. Klepněte na oblast, do které chcete zadat text.
  4. V horní části klávesnice podržte Mikrofon .
  5. Až se zobrazí pokyn Mluvte, řekněte nahlas, co chcete napsat.

Jak převést nahrávku na text?

Přejděte na Domovská stránka > Dictate (Diktovat) > Transcribe (Přepisovat). V podokně Přepis vyberte Spustit nahrávání. Pokud je to vaše první přepisování, dejte prohlížeči oprávnění používat mikrofon. Jak zapnout diktafon ve Wordu? Jak používat diktování

Klikněte na Domů > Diktovat. Uživatelům se při prvním spuštění zobrazí výzva k povolení oprávnění mikrofonu. 3. Zobrazí se ikona mikrofonu – počkejte, až se zapne, abyste si byli jistí, že se naslouchání zahájilo.

Jak převést MP3 do textu?

Krok 1: Přejděte do obchodu Chrome a stáhněte si řečové poznámky, nebo přejděte na soubor speechnotes.co a získejte soubor. Krok 2: Klepnutím na mikrofon nahrajte zvukový soubor. Jako první musíte povolení potvrdit. Krok 3: Promluvte si s mikrofonem a plugin Chrome je schopen převádět MP3 do textu a vše zapisovat. Jak vypnout hlasové zadávání? Jak vypnout hlasové zadávání textu na pořád

  1. Ondřej Koelbl. února 2013. Stačí si v nastavení zadávání dát jako výchozí Klávesnici a ne Hlasové zadávání :)
  2. Libor Gondek. února 2013. a v nastavení klasické klávesnice by mělo jít zrušit fajfku u "hlasový vstup" a poté by tam neměl být už ani znak po hlasovém zadávání.

Jak psát ve Wordu hlasem?

Aplikace Office

V aplikaci v nástrojové liště lze kliknout na šipku pod tlačítkem „Diktovat“ zvolit zdrojový jazyk. A kliknutím na tlačítko „Diktovat“ lze plnit text z mikrofonu.
Můžete se také zeptat, jak nastavit řeč? Nastavení mikrofonu

Než nastavíte rozpoznávání řeči, ujistěte se, že máte nastavený mikrofon. Vyberte tlačítko Start a potom vyberte Nastavení > Čas a jazyk > Řeč.

Jak diktovat email?

Diktování e-mailů v Outlooku

  1. Spusťte nový e-mail nebo odpověď a přejděte na zprávu > Diktovat. při přihlášení k Microsoft 365 na zařízení s podporou mikrofonu.
  2. Počkejte, až se tlačítko Diktovat zapne a zahájí se naslouchání.
  3. Začněte mluvit a uvidíte text na obrazovce.

By Saffier Eiseman

Jak odstranit oprávnění správce? :: Jak restartovat WiFi router?
Užitečné odkazy