Domovská stránka > J > Jak Přehrát Disk Na Pc?

Jak přehrát disk na PC?

Přehrávání CD nebo DVD

Vložte do jednotky disk, který chcete přehrát. Obvykle se disk začne přehrávat automaticky. Pokud ne nebo pokud chcete přehrát už vložený disk, otevřete Windows Media Player a v knihovně přehrávače vyberte v navigačním podokně název disku.

Přečtěte si více

Jak přehrát DVD ve Win 10?

Pokud chcete přehrávat disky DVD ve Windows 10, přejděte do obchodu Microsoft Store a kupte si aplikaci Windows Přehrávač DVD nebo jinou aplikaci, která přehrává disky DVD. Dostupné jsou i bezplatné DVD přehrávače. Proč nejdou přehrát videa z DVD? Ve výchozím nastavení Win10 nejde DVD-čko přehrát. Je nutné doinstalování aplikace, která vám toto umožní. K dispozici je speciální Microsoft apka Přehrávání DVD, ale ta je zdarma jen ve zkušební verzi, plná stojí cca 400kč a to si asi nikdo nebude platit, když je možné si „dývko“ pustit v zdarma dostupné aplikaci.

Můžete se také zeptat, na čem přehrávat cd?

CD přehrávače přehrávají digitální kompaktní disky. Cédéčka bodují zejména kvalitou audio záznamu, cenovou dostupností a skladností. CD přehrávač může fungovat samostatně, nebo jako součást mikro a mini systémů. Specialitou je pak discman – legendární přenosný hudební přehrávač CD. Jak vložit CD do počítače? Vložte zvukové CD. Spusťte aplikaci Windows Media Player, a potom klikněte na záložku „Kopírovat z disku CD“ v horní části okna. Když je počítač připojen k internetu, aplikace Windows Media Player získá informace o CD (název CD, název skladby nebo jméno umělce, atd.), a zobrazí je v okně.

Jak nastavit automatické přehrávání DVD?

Řešení

  1. Klikněte na tlačítko Start a poté na Ovládací panely .
  2. Změnit zobrazení podle kategorie.
  3. Klikněte na Hardware a zvuk .
  4. Klikněte na Automatické přehrávání .
  5. Zaškrtněte políčko Použít automatické přehrávání pro všechna média a zařízení .
Jak otevrit DVD? Jednotku CD/DVD lze otevřít stisknutím tlačítka na jednotce. Pokud se disk neotevře stisknutím tlačítka na disku nebo tlačítko na disku není k dispozici, zkuste nouzové vysunutí nebo vysunutí pomocí Windows . Windows poskytuje možnost vysunout zásobník pomocí jednoduchých metod, které lze provést v Průzkumníku souborů.

Jak spustit video TS?

Jak otevřít soubor TS

Pokud máte v počítači soubor TS, můžete jej otevřít pomocí řady přehrávačů médií. VLC by měla být vaší první volbou, protože je zcela zdarma a může tyto soubory otevírat v systémech Mac, Windows a Linux. MPEG Streamclip je další možností a aplikace Filmy a TV pro Windows také může fungovat.
Jak vybrat CD přehrávač? Vybrat musíte přehrávač od firmy, která má v ČR zajištěn servis. Pak se není čeho bát, neboť u střední a vyšší třídy platila podmínka spolehlivého dlouholetého provozu. Jediné, co časem může odejít je laserový zdroj a čočka – náhrada je za 2-3 tisíce.

Na čem přehrávat filmy?

GOM Player, VLC media player, XBMC, MPC. The KMPlayer, SMPlayer, Zoom Player Free, BS. Player.

By Ravo Wakham

Jaký koupit CD přehrávač? :: Jak přehrát Blu ray disk?
Užitečné odkazy