Domovská stránka > C > Co Je To Prolongační Ceník?

Co je to Prolongační ceník?

Prolongační ceníky jsou určeny k prodloužení smlouvy na dobu určitou u zákazníka, který se včas nerozhodne ukončit dodávky podle původního končícího závazku. Lze se s dodavatelem domluvit, většina obchodníků vám nabídne lepší cenu, než doposud máte.

Přečtěte si více

Co to je fundamentální?

Fundamentalismus (z latinského fundamentum – základ) je urputné lpění na základních principech. Je protikladem modernismu. Co znamená A propos? apropos [ˌæprəˈpəʊ]

vhodný, případný, správný, na místě chování, otázka ap.

Co znamená Suma sumárum?

v přeneseném významu také shrnutí nějakých závěrů, poznatků, zkušeností, znalostí – suma sumarum. Co znamená corpus delicti? Corpus delicti (z lat., doslovně tělo deliktu), neboli předmět doličný, je určitá věc důležitá pro trestní řízení. Slouží k prokázání toho, zda se opravdu stal skutek, v němž je spatřován daný trestný čin, jde tedy především o přímý důkazní prostředek.

Co je prolongace pojistné smlouvy?

Prolongace znamená, že dochází k obnovení smlouvy na základě prodloužení pojistné smlouvy. K prodloužení dojde po ukončení pojistné doby, aniž by došlo ke změnám v pojistné smlouvě. Kdy oznámit neprodloužení smlouvy? Neprodloužení smlouvy na dobu určitou a ukončení pracovního poměru. Zaměstnavatel není povinen smlouvu na dobu určitou nijak prodlužovat anebo zaměstnanci nabízet smlouvu na dobu neurčitou. Uplynutím smlouvy pracovní poměr končí, pokud se obě strany nedohodnou jinak, a to i v případě, že je zaměstnanec na nemocenské.

Také, jak prodloužit nájemní smlouvu?

Pokud nájemce pokračuje v užívání bytu po dobu alespoň tří měsíců po dni, kdy měl nájem bytu skončit, dojde k automatickému obnovení nájemní smlouvy. Nechce-li pronajímatel v nájemním vztahu pokračovat, musí písemně do tří měsíců od konce smlouvy vyzvat nájemníka, aby byt opustil. Může se také zeptat, jak zafixovat cenu u innogy? Kontaktujte svého manažera prodeje nebo se informujte na webových stránkách www.innogy.cz a zvolte nejvhodnější okamžik fixace ceny pro vaši společnost s našimi odborníky na energetické trhy.

Tak jak přepsat plyn innogy?

V případě zájmu o přepis smlouvy s jiným produktem prosím kontaktujte zákaznickou linku 800 36 36 36, nebo nás navštivte v kterémkoliv z našich zákaznických center.

By Lyns Sommella

Jak zadat na klávesnici? :: Co znamená výraz ad hoc?
Užitečné odkazy