Domovská stránka > J > Jak Přejmenovat Fotku V Telefonu?

Jak přejmenovat fotku v telefonu?

Změna nebo smazání textu

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Otevřete požadované album.
  4. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Upravit album. Pokud chcete text upravit nebo smazat, klepněte na něj a proveďte požadované změny.
  5. Klepněte na ikonu zaškrtnutí .

Přečtěte si více

Jak udělat pořádek ve fotkách?

Za rok obnovím a starší roky založím přehledně do složky. Ať se rozhodnete uspořádat své fotky od základu, nebo svůj archiv jen lehce uklidit, nepřepískněte začátek a nenechte se zavalit množstvím starých snímků. Nejefektivnější je na fotkách pracovat pravidelně a po malých částech. Jak srovnat fotografie? Jak srovnat horizont

V první řadě je důležité na vybrané fotografii najít nejdelší linii, kterou chcete dostat do vodorovné polohy. Horizont padá do strany, je potřeba ho srovnat. Čáru potáhnete z prvního bodu do druhého a následnou úpravu potvrdíte klávesou Enter.

Jak organizovat fotografie?

Jak na pořádek ve fotkách?8 kroků k dokonalému fotoarchivu

  1. Všechny fotky z fotoaparátu stahujte na jedno místo.
  2. Vymyslete si systém.
  3. Základní třídění proveďte už při stahování fotek do počítače.
  4. Pracujte s katalogem pro rychlejší práci.
Jak řadit fotky? Řazení fotografií
  1. Otevřete Galerii.
  2. Přejděte v horní liště do sekce Alba.
  3. Otevřete složku s fotkami.
  4. Potáhněte obsahem směrem dolů – měly by se zobrazit tři tlačítka pro řazení dle názvu, data, či velikosti.

Jak přejmenovat fotku na iPhonu?

Po importu obrázku se dotkněte tlačítka "the" umístěné vedle náhledu, vyberte možnost Přejmenovat V zobrazené nabídce odstraňte název aktuálně nastavený pro fotografii, do zobrazeného pole zadejte, co chcete k ní přiřadit, a klepněte na tlačítko Dobře, potvrdit a použít změny. Tady to je! Jak přejmenovat fotku na iPhone? Přejděte na Fotky a otevřete obrázek. Klepněte na Sdílet, přejděte dolů a klepněte Save to Files. Klepněte On My iPhone a vyberte složku. Chcete-li obrázek přejmenovat, klepněte na název souboru vedle miniatury obrázku a zadejte název.

Můžete se také zeptat, jak zmenit nazev fotky iphone?

Tip: Chcete‑li k fotografiím přímo v hlavním okně Fotek rychle přidat titulky, použijte příkaz Zobrazení > Metadata > Titulky, klikněte do pole, které se zobrazí při podržení ukazatele na fotografii, a zadejte její název. Titulek: Do pole Titulek zadejte titulek. Jak seřadit fotky podle data vyfocení? Digitální foťáky v sobě mají nastavený datum a čas a u každé fotky zaznamenávají, kdy byla vyfocena. No a pak stačí použít Total Commander, který umožňuje hromadné přejmenování více souborů naráz a umí do jejich názvu včlenit datum a čas. Já mám třeba fotky z dneška pojmenované stylem 20100613_co-je-na-fotce.

Kam s fotkami?

Fotky Google fungují jako váš kompletní archiv pořízených fotek. Při první volbě máte k dispozici 15 GB zdarma, další místo si můžete zakoupit skrze program Google One a je sdílené napříč celým účtem Google. 100 GB dat je k dispozici za 60 korun, maximálně lze zakoupit až 30 TB.

By Mosa Bigos

Jak seřadit fotky ve složce podle data? :: Jak podepsat dokument v iPhone?
Užitečné odkazy