Domovská stránka > J > Jak Minimalizovat Okno?

Jak minimalizovat okno?

Windows + M = Provedete minimalizaci všech otevřených oken na hlavní panel. To znamená, že už nevrátí zpět. Windows + Shift + M = Okna, která jste minimalizovali vrátíte opět na hlavní plochu. Windows + Home = Minimalizujete všechna otevřená okna kromě toho aktuálního.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, co to je dialogové okno?

Dialogové okno je v informatice označení pro ovládací prvek v grafickém uživatelském rozhraní. Jedná se o nevelké okno se zobrazenou informací pro uživatele, u které je od uživatele vyžadována odezvu, obvykle kliknutí myší na zobrazené tlačítko. Kde je MSConfig? Jak otevřít nástroj MSConfig

Když v systémech Windows 8, 8.1 a 10 stisknete najednou klávesy Windows+R, zobrazí se okno spuštění. V systémech Windows 8 a 8.1 lze také vyhledat nástroj MSConfig (Konfigurace systému) v panelu ovládacích tlačítek.

Jak nastavit program po spuštění Windows 10?

Jak přidat program tak, aby se automaticky zapnul po startu Windows? Otevřete cestu C:\Users\<uzivatelske_jmeno>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup. Do složky přetáhněte zástupce programu, který chcete spouštět po startu. Při příštím zapnutí PC se program automaticky zapne. Co je konfigurace systému Windows? Nástroj Konfigurace systému (msconfig) je aplikační software společnosti Microsoft používaný ke změně nastavení konfigurace, například spuštění softwaru při startu systému Windows. Tento dokument vysvětluje, jak používat nástroj Konfigurace systému pro řešení potíží s počítačem.

Co dělat když mi nejde spustit Windows?

Windows

1.Otevření rozhraní pro správu a opravy Windows 10 z pevného disku

  1. Nástroj - Obnovení systému.
  2. Nástroj - Oprava spouštění systému.
  3. Nástroj - Obnovit do továrního nastavení
Jak se dostat do nouzového režimu? První možností jak spustit počítač v nouzovém režimu je restart se stisknutou klávesou [Shift]. Klávesu [Shift] je třeba stisknout a držet před kliknutím na volbu »Restartovat«. Dostanete se tak do dialogu pro rozšířené možnosti spuštění.

Jak se dostat do BIOSu?

Při spouštění vašeho počítače můžete stisknutím nějaké klávesy odeslat příkaz ke vstupu do BIOSu. Klávesová zkratka pro vstup do BIOSu může být například DEL, ESC, F11, F2 nebo F10. Klávesové zkratky se liší podle značky a typu počítače. Tak jak spustit obnovení systému z příkazové řádky? Stiskněte kombinaci kláves [Windows] + [R], do pole »Otevřít« napište příkaz »cmd« a stiskněte [Enter]. Otevře se okno příkazového řádku, do kterého napište příkaz »rstrui.exe« a opět stiskněte klávesu [Enter].

Jak vrátit zpět Windows?

Klikněte na tlačítko Start a zadejte „obnovení“. Vyberte možnost Možnosti obnovení (nastavení systému). V části Obnovení vyberte možnost Přejít zpátky k Windows [X], kde[X] je číslo předchozí verze Windows. Vyberte důvod návratu a poté klikněte na možnost Další.

By Livvie Szostak

Jak obejít heslo v PC? :: Jak spouštět Windows 10 bez hesla?
Užitečné odkazy