Domovská stránka > C > Co Je Bezvýznamový Identifikátor?

Co je bezvýznamový identifikátor?

„bezvýznamového identifikátoru“, který by byl jako neveřejný bezvýznamový identifikátor užíván výlučně k jednoznačnému určení fyzické osoby pro účely výkonu agendy, pro kterou byl přidělen.

Přečtěte si více

Také, jak se dostat do registru windows 10?

Ve Windows 10 můžete Editor registru otevřít dvěma způsoby:

  1. Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte regedita ve výsledcích vyberte Editor registru (desktopová aplikace).
  2. Klikněte pravým tlačítkem myši na Starta pak vyberte Spustit. Do pole Otevřít zadejte regedita pak vyberte OK.
Kdo má přístup do evidence obyvatel? Evidence obyvatel je vedena v agendovém informačním systému a obsahuje zákonem stanovené údaje o státních občanech České republiky (dále jen "občan"), osobách, které pozbyly státní občanství České republiky a o cizincích, kteří jsou matkou, otcem, popřípadě jiným zákonným zástupcem, manželem, registrovaným partnerem

Tak jak se zapsat do registru obyvatel?

Tento proces je zahájen vyplněním formuláře "Žádost o výpis údajů z Registru obyvatel", který je zveřejněn na Portálu veřejné správy (v sekci Formuláře). Na základě vyplnění formuláře a jeho následným odesláním prostřednictvím informačního systému datových schránek je žadateli zpracován elektronický výpis údajů z ROB. Kdo vede registr obyvatel? 111/2009 Sb., o základních registrech, který eviduje referenční údaje o fyzických osobách. Správcem Registru obyvatel je Ministerstvo vnitra. Primárními editory jsou jednotlivé OVM prostřednictvím Informačního systému evidence obyvatel a Agendového informačního systému cizinců.

Jak získat výpis z BRKI?

Výpis z registrů BRKI a NRKI je možné získat několika způsoby. Nejjednodušším a nejlevnějším způsobem, jak získat Výpis z registru, je zažádat o něj on-line prostřednictvím portálu www.kolikmam.cz. On-line verze Společného výpisu z registrů BRKI a NRKI stojí 180 Kč včetně DPH. Kdo spravuje základní registry? Registr osob (ROS) Registr osob je základním registrem podle Zákona č. 111/2009 Sb., o základních registrech, který eviduje referenční údaje. Správcem registru osob je Český statistický úřad.

Jak získat výpis ze solusu?

Jakmile máte svůj osobní SIN kód, tak lze požádat o SMS výpis pomocí SMS na číslo 902 02 ve tvaru SOLUS VášosobníosmimístnýkódSIN (např. SOLUS LNIEDEKY nebo např. SOLUS RBYRILPB) nebo vložit svůj SIN do naší aplikace pro chytré mobilní telefony. Co to je referenční údaj? Referenční údaje jsou údaje vedené v základním registru, které jsou označené jako referenční. Platí obecná právní a procesní premisa, že referenční údaje jsou při výkonu veřejné správy považovány za platné, pokud se neprokáže opak, nebo pokud nejsou příslušným editorem označeny za zpochybněné.

Kde žádat o výpis z evidence obyvatel?

Žadatel zde může požádat o výpis referenčních údajů, které jsou vedeny v registru obyvatel pouze o jeho osobě. Pokud chcete žádost odeslat po přihlášení z Portálu občana, ujistěte se, že máte v Portálu připojenou vaši datovou schránku fyzické osoby. Poté můžete žádost odeslat.

By Pinckney Pana

Jak do Macbooku nainstalovat Windows? :: Kde najdu registry v PC?
Užitečné odkazy