Domovská stránka > J > Jak Opravit Sitovy Adaptér?

Jak opravit sitovy adaptér?

Kontrola síťového adaptéru

Vyberte tlačítko Start, začněte psát Poradce při potížích a pak v seznamu vyberte Poradce při potížích. Vyberte Zobrazit vše > Síťový adaptér. Aktualizujte ovladač síťového adaptéru. Problémy s připojením může způsobovat zastaralý nebo nekompatibilní ovladač síťového adaptéru.

Přečtěte si více

Jak opravit RJ-45?



Speciální funkce

  1. K opravení zlomených západek na konektoru.
  2. Jednoduše nasadit na konektor.
  3. Různě barevné klipy pro lepší rozeznání
Jak opravit nabíjení telefonu? V první řadě můžete zkusit telefon restartovat. Pokud ani poté nezačnou procenta, ukazující stav nabití, přibývat, měli byste zkusit nabít přístroj v režimu Letadlo či ještě lépe ve vypnutém stavu.

Jak opravit Apple Nabijecku?

Kabel se přelomil v půlce

Přímé pravidlo, jak opravit nabíječku na MacBook není. Můžeme se držet různých tipů a rad. Pokud se kabel přetrhne nebo přelomí v půlce, stačí kabel přelepit pevnou lepící páskou, kterou seženete v domácích potřebách. Osobně nedoporučuji průhlednou lepící pásku.
Jak opravit Bužírku? Elektrické pásky nebo smršťovací bužírky

Nestíněné části vodičů můžete potáhnout nějakou elektrickou páskou a pak také obalit spoj. U větších kabelů a v případě, že na síle skutečně záleží, možná budete chtít nahlédnout do smršťovacích bužírek.

Jak resetovat baterii?

Odpojte zařízení od nabíjení, zapněte jej na 2 minuty, vypněte jej a znovu připojte k nabíjení. Tento čas nabíjejte 1 hodinu. Tak jak přidat ikonu baterie na hlavní panel? Přidání ikony baterie na hlavní panel: Vyberte Start > Nastavení > Přizpůsobení > Hlavní panel a pak se posuňte dolů do části Oznamovací oblast. Zvolte Vybrat, které ikony se budou zobrazovat na hlavním panelu a pak zapněte přepínač Napájení.

Jak nastavit nabíjení baterie?

V menu aplikace zvolte Nastavení hardwaru a dále Napájení. Nastavení prahů baterie se nachází téměř až na konci okna. Tady si lze nastavit práh zahájení a skonční nabíjení. Baterie se tak může začít nabíjet při poklesu na 70 % kapacity a skončit nabíjení při 90 % kapacity. Tak jak kalibrovat novou baterii? Jak tedy na kalibraci?

  1. Nabijte baterii na 100%. I po nabití baterie na 100% vám doporučujeme nechat připojenou nabíječku alespoň další 2 hodiny.
  2. Vybijte baterii na 0%. Baterii vybijte na úplné minimum, co to jde.
  3. Nabijte baterii zpět na 100%.
  4. Kalibrace baterie je dokončena.

Jak zjistit stav baterie v notebooku?

Jak zjistit, v jakém stavu je vaše baterie?

  1. Spusťte příkazový řádek pomocí zkratky [Win] + [R]
  2. Do příkazového řádku napište zkratku powercfg /batteryreport a klikněte na Ok.
  3. Vytvořený dokument následně najdete ve vaší uživatelské složce. Měl by být nazvaný Battery-report.

By Alma Traficante

Jak opravit poškozenou databázi služby Windows Update? :: Proč mi nejde nabít notebook?
Užitečné odkazy