Domovská stránka > J > Jak Zrušit Účet Administrátora?

Jak zrušit účet administrátora?

Pokud to první, musíš být přihlášený jiným účtem s právy správce a něj účet odebrat. Pokud to druhé, stačí přepnout na místní účet ve Windows. Ztratíš tím ale možnot používat onlinové funkce Windows (Store, OneDrive,).

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak odebrat účet správce?

Vyberte Spustit> Nastavení> účty> e-mailové & účty. Vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odebrat. Jak se odhlásit z účtu Microsoft? Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané e-mailem, kalendářem a kontakty vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Spravovat. Vyberte Odstranit účet z tohoto zařízení. Výběrem možnosti Odstranit akci potvrďte.

Může se také zeptat, jak zrušit heslo administrátora?

Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo. Jak smazat účet na Win 10? Použijte ovládací panel. Krok 1: Nejprve otevřete „Ovládací panely“ v zobrazení velkých ikon a stiskněte „Uživatelské účty“. Krok 2: Přejděte na „Provést změny ve svém uživatelském účtu“ a klepněte na „Spravovat jiný účet“. Krok 3: Vyberte účet správce, pro který chcete odebrat heslo, a klikněte na „Změnit heslo“.

Jak odstranit místní účet?

Odstranění místního uživatelského účtu

  1. Spusťte nástroj Správa počítače.
  2. Klikněte ve stromu konzoly na možnost Uživatelé. Kde? Správa počítače\Systémové nástroje\Místní uživatelé a skupiny\Uživatelé
  3. Pravým tlačítkem klikněte na uživatelský účet, který chcete odstranit, a vyberte možnost Odstranit.
Jak zrušit rodinný účet Microsoft? Přejděte rodinné skupiny. Klikněte na Další možnosti pod polem člena rodiny, kterého chcete odebrat z vaší rodinné skupiny. Vyberte Odebrat z rodinné skupiny > Odebrat.

Tak jak zrušit účet na počítači?

Odebrání účtu Microsoft z počítače s Windows 10: Klikněte na tlačítko Start a potom na Nastavení. Klikněte na Účty, posuňte se dolů a potom klikněte na účet Microsoft, který chcete odstranit. Klikněte na Odebrat a potom na Ano. Jak se odhlásit z účtu Microsoft ve Windows 10? Pokud se chcete odhlásit Windows 10, vyberte Starta potom na levé straně nabídka Start zvolte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se.

Jak zrušit účet Microsoft v telefonu?

V pravém horním rohu klepněte na ikonu Nastavení. Klepněte na Účty. Najděte účet Microsoft a klepněte na Odhlásit.

By Sergio Cekaj

Jak změnit hlavní účet Windows 10? :: Jak zrušit heslo administrátora Windows 10?
Užitečné odkazy