Domovská stránka > J > Jak Odebrat Administrátora?

Jak odebrat administrátora?

Pokud to první, musíš být přihlášený jiným účtem s právy správce a něj účet odebrat. Pokud to druhé, stačí přepnout na místní účet ve Windows. Ztratíš tím ale možnot používat onlinové funkce Windows (Store, OneDrive,).

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak se odhlásit z uctu microsoft?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané e-mailem, kalendářem a kontakty vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Spravovat. Vyberte Odstranit účet z tohoto zařízení. Výběrem možnosti Odstranit akci potvrďte. Jak odstranit heslo z notebooku? Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo.

Jak vypnout administrátora?

Ve okně Správa počítače rozklikněte »Systémové nástroje | Místní uživatelé a skupiny | Uživatelé«. Klikněte na účet »Administrator« pravým tlačítkem myši a vyberte »Vlastnosti«. Ve vlastnostech účtu Administrator zrušte zatržení u položky »Účet je zakázán«. Nastavení potvrďte pomocí tlačítka »OK«. Může se také zeptat, jak získat oprávnění správce windows 10? Vyberte Start a vyberte Ovládací panely. V okně Ovládací panely vyberte Uživatelské účty a zabezpečení rodiny > Uživatelské účty > Spravovat uživatelské účty. V okně Uživatelské účty vyberte Vlastnosti a kartu Členství ve skupinách. Zajistěte, aby byla vybraná možnost Administrator (nebo Správce).

Může se také zeptat, jak odstranit účet windows?

Vyberte Spustit> Nastavení> účty> e-mailové & účty. Vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odebrat. Může se také zeptat, jak se odhlásit z účtu microsoft ve windows 10? Pokud se chcete odhlásit Windows 10, vyberte Starta potom na levé straně nabídka Start zvolte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se.

Jak odemknout zamknutý počítač?

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE, chcete-li odemknout počítač. Zadejte přihlašovací informace posledního přihlášeného uživatele a potom klepněte na tlačítko OK. Jakmile zmizí dialogové okno Odemknout počítač , stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE a normálně přihlásit. Lidé se také ptají, jak se prihlasit do pc bez hesla? Můžu se k Windows přihlašovat bez hesla?

  1. Potáhněte prstem od pravého okraje obrazovky a pak klepněte na Hledat.
  2. Napište přihlášení a klepněte nebo klikněte na změnu možností přihlášení.
  3. Zvolte si možnost přihlášení, kterou byste chtěli používat, a pak se držte pokynů na obrazovce.

Když to vezmeme v úvahu, jak se dostat do počítače bez hesla?

Na úvodní obrazovce s polem pro zadávání hesla klikněte na ikonu »Usnadnění přístupu«. Protože jste tuto aplikaci nahradili příkazovým řádkem, spustí se právě ten s právy administrátora. Do příkazové řádky napište příkaz »control userpasswords2« a stiskněte [Enter].

By Clift

Jak změnit uživatele na PC? :: Jak smazat připojení k síti?
Užitečné odkazy