Domovská stránka > J > Jak Uvést Počítač Do Továrního Nastavení Windows 7?

Jak uvést počítač do továrního nastavení Windows 7?

Stiskněte Start – Ovládací panely – Systém a zabezpečení. A v sekci Systém a zabezpečení vyberte záložku Zálohování a obnovení. Na této obrazovce klikněte úplně dole na Obnovit nastavení systému nebo tento počítač. Obnovte počítač kliknutím na tlačítko Spustit nástroj Obnovení systému.

Přečtěte si více

Jak úplně vymazat disk?

Při ničení menšího počtu médií je možné využít pákový destroyer, který disk probodne a zdeformuje tak, že již není data možné obnovit. Pokud dochází ke zničení tisíců kusů médií, používá se skartovačka (shredder). Na místě likvidace musí být k dispozici potřebné prostory s třífázovou el. přípojkou 400V. Lidé se také ptají, jak vyčistit disk před prodejem? Nejjednodušší je obnovit počítač do továrního nastavení. Po spuštění průvodce se objeví tato obrazovka, kde pochopitelně musíte zvolit "Odebrat všechno". Při odebírání souborů se ještě zobrazuje souhrn, nastavení můžete změnit v dalším kroku, po stisku Změnit nastavení.

Jak vyčistit celý počítač?

Jak zdarma vyčistit počítač od nepotřebných programů

  1. Stiskněte klávesu Windows a následně napište do vyhledávacího pole „Ovládací panely“ – na zobrazenou položku klikněte.
  2. Z ovládacích panelů pokračujte do modulu „Programy“ a dále na „Programy a funkce“.
  3. V seznamu vyberte aplikaci, kterou chcete odinstalovat.
Jak vyčistit starý počítač? Disk ve Windows vyčistíte tak, že v průzkumníku kliknete pravým tlačítkem na ikonu disku a otevřete jeho vlastnosti. V záložce „Obecné” naleznete tlačítko „Vyčištění disku”. Poté, co na něj kliknete, se vám zobrazí data, která můžete odstranit. Po vybrání všech možností klikněte na „OK”.

Pokud jde o to, jak obnovit pc do továrního nastavení?

Obnovení počítače do továrního nastavení

  1. Vyberte Spustit > Nastavení > Obnovení > systému . Otevření nastavení obnovení
  2. Vedle možnosti Resetovat tento počítač vyberte Obnovit počítač do továrního nastavení. Pak vyberte z možností a/nebo nastavení v následující tabulce.
Lidé se také ptají, co se stane když dám počítač do továrního nastavení? Obnovením počítače do továrního nastavení přeinstalovat systém Windows a zároveň odstranit své soubory, nastavení a aplikace – kromě aplikací dodaných s počítačem. Obnovením počítače vrátit nedávno provedené změny systému.

Jak provést tvrdý restart PC?

Postup je jednoduchý. Stisknete známou klávesovou zkratku CTRL + ALT + DEL. Pokud není systém úplně zamrzlý, objeví se obrazovka s vypínacím tlačítkem vpravo dole. Podržíte klávesu CTRL a myší kliknete na tlačítko vypnutí. Také, jak vymazat hard disk? Abyste to provedli, přejděte do Průzkumníka, vyberte v něm pevný disk, který chcete zformátovat, a pravým tlačítkem myši se dostanete do kontextové nabídky. Z té vyberte volbu »Formátovat…«. Než ale formátování spustíte, musíte v části »Možnosti formátování« odstranit zatržítko u »Rychlé formátování«.

Jak vymazat všechny data z disku?

Pokud tedy chcete bezpečně vymazat všechna data na disku SSD, pak je třeba použít příkaz příhodně nazvaný ATA Secure Erase či NVMe Secure Erase, který je integrován jak ve firmwaru soudobých disků SSD SATA a NVMe, tak u starších disků PATA/IDE.

By Meda

Jak odstranit bod obnovení? :: Jak zrušit otevření souboru v programu?
Užitečné odkazy