Domovská stránka > J > Jak Uvést Notebook Do Továrního Nastavení?

Jak uvést notebook do továrního nastavení?

Obnovení počítače do továrního nastavení

  1. Vyberte Spustit > Nastavení > Obnovení > systému . Otevření nastavení obnovení
  2. Vedle možnosti Resetovat tento počítač vyberte Obnovit počítač do továrního nastavení. Pak vyberte z možností a/nebo nastavení v následující tabulce.

Přečtěte si více

A další otázka, jak odstranit pin při startu windows 10?

Návod k vypnutí PIN-u ve Win 10

Klikněte na tlačítko Start – Nastavení – Účty a Možnosti přihlášení. Zde vyberte záložku PIN kód pro Windows Hello. A zde klikněte na tlačítko Odebrat. A volbu ještě jednou potvrďte.
Může se také zeptat, jak se dostat do počítače s heslem? Nechte naběhnout normální operační systém. Na úvodní obrazovce s polem pro zadávání hesla klikněte na ikonu »Usnadnění přístupu«. Protože jste tuto aplikaci nahradili příkazovým řádkem, spustí se právě ten s právy administrátora. Do příkazové řádky napište příkaz »control userpasswords2« a stiskněte [Enter].

Pokud jde o to, jak zjistit heslo do počítače?

Zobrazení, úprava, smazání nebo exportování uložených hesel

  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na Profil Hesla .
  3. Zobrazení, úprava, smazání nebo exportování hesla: Zobrazení: Napravo od webu klikněte na Zobrazit heslo. . Pokud počítač zamykáte pomocí hesla, budete vyzváni k zadání hesla k počítači.
Co dělat když nejde zapnout notebook? Jak vyřešit nereagující notebook? Mělo by fungovat to, že podržíte delší dobu vypínací tlačítko (delší dobu je něco mezi 4 až 10 sekundami). Což by mělo vést k tomu, že se notebook vypne (přijdete o cokoliv co jste měli rozpracované a neuložené) a po novém zapnutí se Windows/Linux kompletně znovu spustí.

Kde jsou uložená hesla ve Windows?

Klepněte na tlačítko Start a potom na příkaz Ovládací panely. V podokně Vyberte kategorii úkolů vyberte položku Uživatelské účty. Otevře se dialogové okno Uživatelské účty. Otevřete dialogové okno Uložená uživatelská jména a hesla. Lidé se také ptají, jak si zaheslovat notebook? Stačí stisknout tlačítko Windows a do řádku napsat Uživatelské účty. Klikněte na nabídnutý odkaz a budete přesměrována přímo do nastavení účtu. Zde si můžete změnit/vytvořit heslo pro vlastní účet. Po uložení pak stačí stisknout kombinaci kláves Win + L a dojde k automatickému zamčení PC.

Jak se dostat do BIOSu?

Klávesová zkratka pro vstup do BIOSu může být například DEL, ESC, F11, F2 nebo F10. Klávesové zkratky se liší podle značky a typu počítače. Přesnou klávesu pro vstup do BIOSu ve vašem počítači, najdete v manuálu k vaší základní desce. Jak zapnout automatické přihlášení do Windows 10? Použijte klávesovou zkratku [Win] + [R], do nově otevřeného okna zadejte »netplwiz« a klepněte na [Enter]. Otevře se okno »Uživatelské účtu«, kde je hned první předvolbou »Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo«. Zrušte její označení a klikněte na »OK«.

Jak vypnout Microsoft start?

Pokud nechcete, aby se Microsoft Edge spouštěl při přihlášení do Windows, můžete to změnit v Nastavení Windows.

  1. Přejděte na Start > Nastavení .
  2. Vyberte Účty > Možnosti přihlášení.
  3. Vypněte Automaticky ukládat moje restartovatelné aplikace, když se odhlásím a po přihlášení je znovu spustím.

By Malina Ciarrocchi

Jak vymazat přihlašovací údaje? :: Jak ve Windows 10 vypnout heslo po probuzení?
Užitečné odkazy