Domovská stránka > J > Jak Poznat Poltergeista?

Jak poznat Poltergeista?

Jak se však projevuje a rozpoznává nejčastěji? Nejasné nebo nevysvětlitelné zvuky, které se ozývají odnikud nebo bez jakékoliv příčiny. Může to být klepání, bouchání, kroky po místnosti, kde se nikdo nezdržuje a podobně.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, co dělat když doma straší?

Jděte na místo, kde nejvíce cítíte jejich energii, a posaďte se. Zapalte ji a vnímejte atmosféru. Bílá barva symbolizuje čistotu a světlo, takže v každém případě ducha přitáhne. Zkuste s ním komunikovat. Jak se ochránit před duchy? Světlo je mocné a rozhání stíny. Proto všechny ty svíčky a lucerny v dušičkovém čase, ale i na Vánoce nebo na Nový rok. Speciální je ovšem modré světlo, které umí odhánět zlé duchy. Stačí modře nabarvená žárovka, jejíž světlo vás ochrání.

A další otázka, jak na vyvolávání duchů?

Zavřete oči a třikrát řekněte nahlas, jakého ducha chcete vyvolat. Nejlepší je vyslovit nahlas jméno, datum narození a datum úmrtí Pak byste měli ducha požádat, aby vám dal znamení, že se nachází v místnosti. Pak vše třikrát zopakujte, otevřete oči a čekejte, až se duch objeví. Také, jak očistit místnost od duchů? Čištění solí

Jednoduše nasypte sůl (nejlépe mořskou) na koberec (podlahu), počkejte hodinu a poté prostor vysajte a odpad vyneste mimo dům. Použijte přibližně 3-6 lžíce soli pro středně velké místnosti. Solné krystaly mají úžasnou přírodní schopnost vymazat „naprogramovanou“ energii.

Tak jak poznat hodneho ducha?

Můžete mít pocit, že vás někdo sleduje a pronásleduje, slyšet za sebou šouravé kroky. Bez vašeho přičinění se zapínají a vypínají elektrické přístroje, rozsvítí se a zase zhasnou světla, předměty v domě se pohybují. To všechno jsou příznaky toho, že v bytě nejste sami. Jak poznat že doma straší? Jak poznat, že nejste doma sami?Aneb u nás doma straší

  1. Stíny. Už se vám zdálo, že za vámi někdo stojí a mihnul se dokonce v rychlosti stín?
  2. Elektrické přístroje. Mimo světel milují duchové hrátky se spotřebiči.
  3. Samovolný pohyb předmětů
  4. Váš mazlíček se chová jako praštěný
  5. Stalking.

Jak poznám že mám v sobě démona?

Samovolné otevíraní dveří od skříně, vysouvání šuplíků, pohybování předmětů, náhlé snížení teploty v místnosti až od deset stupňů Celsia, zápach lidského masa a neustálý stísněný pocit, že v místnosti nejste sami. Takto to může vypadat, když se v domě vyskytuje duch nebo jiná entita. Jak se zbavit ducha v domě? Do vytírací vody přidejte šalvěj a sůl, vyženete zlé duchy, radí věštkyně a kartářka Michaela Kudláčková. Pokud by to bylo nutné, nabarvěte si jednu žárovku na modro a tou si střídavě sviťte vždy přes noc v každé místnosti. Modré světlo totiž umí odehnat zlé duchy.

Podle toho, jak se zbavit zle entity?

Uvnitř vás je něco, co se k vám přisálo. Bude to blokáda, zkreslení nebo tlačítko. Entita může ve vašem poli existovat pouze tehdy, když se má k čemu přisát. Jedním z nejúčinnějších řešení je převzetí plné zodpovědnosti za skutečnost, že entita je zde proto, že jste jí k tomu udělili souhlas.

By Thaine

Jak vyvolat mrtvé? :: Jak se zbavit prachu v PC?
Užitečné odkazy