Domovská stránka > J > Jak Se Zbavit Prachu V Pc?

Jak se zbavit prachu v PC?

Mnohem efektivnější je použít sprej se stlačeným vzduchem nebo kompresor. (Pokud nedisponujete ani jedním, můžete se samozřejmě pokusit vyfoukat prach pumpičkou na kola nebo dokonce ústy. Tímto způsobem však PC zbavíte prachu jen částečně.)

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak vyčistit notebook od zbytečných programu?

Čistící programy a aplikace

  1. Ccleaner. Řešení all in 1, vyčistí jak registry (například „zbytky“ programů které jste odinstalovali, ale přesto po nich ještě něco málo zbylo) tak i volné místo.
  2. Defraggler. Srovná data na pevném disku.
  3. Chrome Cleanup Tool.
  4. Adwcleaner.
  5. Spybot Search & Destroy.
  6. SSD disk.
Lidé se také ptají, jak vycistit win 81? Stejně jako mnohé další věci, jsou i některé tzv. systémové nástroje ve Windows 8 na první pohled nešikovně skryty. Týká se to i nástroje „Vyčištění disku“. Nejrychlejší způsob, jak se k němu dostat, je přes panel „Spustit“, do kterého zadejte příkaz cleanmgr, kterým se „Vyčištění disku“ okamžitě spustí.

Tak jak vyčistit disk d?

Vyčištění disku C (D) na pc / notebooku

Ve Windows v Průzkumníkovi souborů klikněte pravým tlačítkem myši na disk C (D) a dále Vlastnosti. Zde na tlačítko Vyčištění disku.
Jak odstranit systémové soubory? Použijte Shift + Delete k vynucení odstranění souboru / složky. Můžete vybrat cílový soubor nebo složku a stisknutím klávesy Shift + Odstranit klávesovou zkratku trvale odstranit soubor / složku.

Jak promazat počítač?

5 způsobů, jak zrychlit počítač

  1. Promazání programů Projděte si v počítači všechny programy.
  2. Zakoupení SSD. Jak už je z nadpisu patrné, tato metoda se neobejde bez investování peněz.
  3. Oprava registrů a smazání zbytečných souborů S oběma úkoly pomůže program s názvem Ccleaner.
  4. Uvolnění místa na disku.
  5. Nastavení „po spuštění“
Co to je mezipaměť? Dočasné úložiště dat nashromážděných internetovým prohlížečem při procházení webu, včetně prvků z webových stránek, které často navštěvujete. Mezipaměť obsahuje nejrůznější data jako například hesla nebo odpovědi, které jste zadali do online formulářů. Data uložená v mezipaměti můžete kdykoli smazat.

Také, jak vymazat data aplikaci?

To provedete následovně:

  1. Vstupte do systémového nastavení.
  2. Otevřete sekci Aplikace.
  3. Zvolte požadovaný program.
  4. Přejděte do sekce Úložiště.
  5. Klepněte na tlačítko Vymazat mezipaměť.
Tak co jsou soubory optimalizace doručení? Optimalizace doručení nemá přístup k vašim osobním souborům nebo složkám a nemění žádné soubory na vašem počítači. Optimalizace doručení stahuje stejné aktualizace a aplikace, které můžete získat přes službu Windows Update a Microsoft Store, a používá přitom stejná bezpečnostní opatření.

Co lze smazat ve složce Windows?

Opět upozornění: Ne abyste měli nutkání smazat složku ServicePackFiles ve Windows! Zbytky, nitky po práci; dalším, co zabírá místo, jsou dočasné soubory. I když smazat tyhle piliny dokáží různé programy, o kterých bude řeč, můžete si to zkusit i ručně. Někdy tam smažete i to, co by žádná aplikace na údržbu nesmazala.

By Chimene Cadavid

Jak poznat Poltergeista? :: Kde jsou dočasné soubory?
Užitečné odkazy