Domovská stránka > J > Jak Se Odhlasit Že Stareho Iphonu?

Jak se Odhlasit že stareho iPhonu?

Odhlášení na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Přejděte dolů až na konce.
  3. Klepněte na Odhlásit se.
  4. Zadejte heslo ke svému Apple ID a klepněte na Vypnout.
  5. Zapněte data, jejichž kopii si ve svém zařízení chcete nechat.
  6. Klepněte na Odhlásit se.

Přečtěte si více

Jak připravit iPhone k reklamaci?

Pokud nejde zapnout nebo nereaguje, proveďte co nejvíc kroků je možné:

  1. Zazálohujte si iOS zařízení. V zájmu ochrany svých dat iOS zařízení vymažte.
  2. Odeberte iOS zařízení ze seznamu zařízení svého Apple ID.
  3. Vyjměte SIM kartu ze zařízení iOS nebo iPadOS, pokud ji zařízení používá, a uschovejte ji na bezpečném místě.
Jak Odhlasit iPhone na dalku? Připojte se na stránku iCloud.com, přihlaste se a klikněte na ikonu Find My iPhone (Hledat můj iPhone) nebo na svém iOS zařízení zapněte aplikaci Find My iPhone. Zobrazí se vám mapa a vy musíte kliknout na Devices (Zařízení) v levém horním rohu okna. Zde vyberete zařízení, které je ztraceno a vy ho chcete vymazat.

Podle toho, jak odemknout iphone bez home button?

Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko. Jak odemknout iPhone bez Touch ID? Krok 1: Připojte svůj iPhone k počítači pomocí kabelu USB a spusťte iTunes. Poté, co iTunes objeví váš iPhone, klikněte na ikonu Zařízení. Krok 2: Po zobrazení výzvy synchronizujte svůj iPhone s iTunes. Na levé straně přejděte na kartu Souhrn a klikněte na tlačítko Obnovit iPhone.

Jak vypnout Zrcadleni fotek?

Některé telefony mají možnost vypnout režim zrcadlení u přední kamery – u MIUI (Xiaomi) prostě stačí v Nastavení fotoaparátu najít Zrcadlit přední fotoaparát. Hodit se to může pokud chcete fotit přední kameru něco s textem a nechce se vám to dodatečně otáčet v programu na úpravu fotek. Také, jak vypnout otaceni fotek iphone? Návod – Jak zrušit zrcadlové otáčení selfie fotografií na iPhonu

  1. Spusťte aplikaci Nastavení.
  2. Přejděte dolů a vyberte Fotoaparát.
  3. Přepněte přepínač vedle možnosti Mirror Front Camera do zelené polohy zapnuto.

Jak vypnout sekvenci iPhone?

Pokud výše uvedenou podmínku splňujete, tak se přesuňte do nativní aplikace Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o kus níže a lokalizujte kolonku Fotoaparát, na kterou klepněte. Zde už poté stačí, abyste v horní části našli funkci Sekvence tlačítkem zvuku. Nakonec výše zmíněnou funkci pomocí přepínače aktivujte. Podle toho, jak se pripojit k televizi iphone? Aby s ní mohl iPhone komunikovat, je třeba mít jej připojený na tu stejnou síť. Když tedy máte obě zařízení připojena, otevřete na svém iPhonu ovládací centrum a zvolte Zrcadlení obrazovky. Následně vyberte Apple TV a zadejte kód, který se vám zobrazí na televizní obrazovce.

Jak sdilet obraz z telefonu na televizi?

Pro ty, kteří chtějí na své chytré televizi jednoduše sdílet obsah svého telefonu je zde tzv. Chromecast. Jde o řešení od společnosti Google, které umožňuje streamování digitálního obsahu z telefonu do televize ve Full HD rozlišení. Jedna z věcí, které k tomu budete potřebovat, je televize s WiFi.

By Amor Kuchta

Jak odstranit Apple ID bez hesla? :: Jak zrušit propojení iPhonu?
Užitečné odkazy