Domovská stránka > J > Jak Prenest Vše Že Stareho Iphonu Do Noveho?

Jak prenest Vše že stareho iPhonu do noveho?

Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení “Aplikace a data” vyberte možnost “Obnovit ze zálohy iCloud” a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.

Přečtěte si více

Také, jak zrusit propojení iphone a ipad?

Odstranění přidruženého iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Klepněte na Nastavení, své jméno a pak na Média a nákupy.
  2. Klepněte na Zobrazit účet. Možná se budete muset přihlásit.
  3. Sjeďte dolů a klepněte na Odstranit zařízení.
Můžete se také zeptat, jak smazat uloziste icloud? Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému, klikněte na Apple ID a pak na iCloud. Klikněte na Spravovat a pak vlevo na Zálohování. Na pravé straně uvidíte zařízení, která mají Zálohu na iCloudu zapnutou. Pokud chcete nějakou zálohu smazat, vyberte zařízení a potom klikněte na Smazat.

Jak Navyšit iCloud?

Jak přikoupit iCloud úložiště?

  1. Klepněte na Nastavení > vaše jméno > iCloud > Spravovat úložiště
  2. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo pokud máte již zakoupený nějaký tarif, tak Změnit tarif úložiště
  3. Vyberte si tarif, který Vám bude vyhovovat.
  4. Klepněte na Koupit.
Co delat kdyz mám plny iCloud? Jediné co stačí je si stáhnout fotky a videa do počítače, roztřídit, zazálohovat jiným způsobem (já na fotky používám zonerama.com – je to ZDARMA) a do telefonu si dát pouze ty fotky a videa, které tam chcete mít.

Lidé se také ptají, co je rezim soustredeni iphone?

Mezi jednu z největších nových funkcí v iOS 15 patří bezesporu režimy Soustředění. Ty nahrazují původní režim Nerušit a nabízí oproti němu nespočet různých funkcí, které rozhodně stojí za to. Jak vypnout prichozi hovory iPhone? V iOS 14 a starším nebo iPadOS 14:

  1. Přejděte do Nastavení > Nerušit.
  2. Zapněte Rozvrh a nastavte plán.
  3. Vyberte si, kdy chcete přijímat upozornění, hovory a oznámení: Vypnout zvuk: Umožňuje vypnout zvuk hovorů a oznámení kdykoli nebo jenom když je zařízení zamčené.

Tak jak vypnout při rizeni nerusit?

Zapnutí nebo vypnutí režimu Soustředění na řízení:

  1. Přejděte do Nastavení > Soustředění a klepněte na Řízení.
  2. Zapněte nebo vypněte režim Řízení.
Když to vezmeme v úvahu, co znamená sdilet stav soustredeni? Jedná se o nadstavbu populární funkce Nerušit, která byla v systému roky a dovolovala v určitou denní dobu zablokovat příchozí hovory a zprávy od kontaktů, které pro uživatele v danou chvíli nebyly prioritní a nechtěl jimi být rušen. Režimy soustředění toto posouvají ještě na novou úroveň.

Lidé se také ptají, jak ztisit iphone?

Přepnutí iPhonu do tichého režimu

Chcete‑li na iPhonu zapnout tichý režim , nastavte přepínač Zvonění/ticho tak, aby byla vidět jeho oranžová strana. Chcete‑li tichý režim vypnout, vraťte přepínač zpět. Když je tichý režim vypnutý, iPhone přehrává všechny zvuky.

By Vada

Jak zastavit tisk? :: Jak vypnout synchronizací iPhone?
Užitečné odkazy