Domovská stránka > J > Jak Odstranit Poshukach?

Jak odstranit Poshukach?

ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.

Přečtěte si více

A další otázka, co je tzv trojský kůň?

Trójský kůň se v podobě metafory stal pojmenováním pro člověka či věc, sloužící v nějaké situaci jako nástroj lsti pro něčí oklamání, k rozvrácení příslušného prostředí apod., případně z opačného pohledu pro obratně vymyšlenou lest, která se stala východiskem z obtížné situace. Jak se projevuje trojský kůň? Trojský kůň je uživateli skrytá část programu nebo aplikace s funkcí, se kterou vlastník počítače nesouhlasí (typicky je to činnost škodlivá). Název Trojský kůň pochází z antického příběhu o dobytí Tróje.

Co to byl trojský kůň?

Trojský kůň nebo také Danajský dar se stal symbolem pro zákeřné propašování něčeho škodlivého či nebezpečného pod záminkou, že jde o nevinný dar. Do světového povědomí tak vstoupil díky eposu Ilias řeckého básníka Homéra z 8. až 7. století před naším letopočtem. Jak si vyčistit mobil? S postupem času se začne usazovat špína po okrajích tlačítek, které pak mohou hůře reagovat na dotyk. Dopřejte proto pravidelnou očistu i jim – stačí jen vypnout telefon a tlačítko důkladně vyčistit kouskem vaty nebo tyčinkou na čištění uší namočenou ve vodě či isopropylalkoholu, který rozpustí veškeré nečistoty.

Lidé se také ptají, jak zjistit jestli je iphone zavirovany?

Jak poznat, že je iPhone hacknutý: 5 příznaků, nad kterými byste neměli mávnout rukou

  1. Zpomalení výkonu a nižší výdrž
  2. Vypínání aplikací či restartování zařízení
  3. Stažení zavirované aplikace.
  4. Zvláštní zvuky při telefonování
  5. Změny na účtě
Můžete se také zeptat, jak ochránit telefon? Jak nejlépe zabezpečit mobilní telefon - rady a tipy
  1. Používejte pro zabezpečení hesla, gesta, otisk prstu nebo oko.
  2. Pravidelně si aktualizujte svůj operační systém.
  3. Naistalujte si antivirus.
  4. Aplikace instalujte jen z ověřených zdrojů
  5. Vypínejte automatické připojení na wifi, bluetooth.

Jak chranit iPhone před viry?

Avast Mobile Security pro iOS není jen obyčejná ochrana před viry a malwarem. Pomocí bezplatných a inovativních nástrojů navržených speciálně pro iPhone a iPad vás chrání pokaždé, když se připojíte k internetu. Jak dostat iPhone do továrního nastavení? Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
  2. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
  3. Počkejte, než se zařízení smaže.

Jak chranit iPhone?

Pokud nechcete zakrýt elegantní design, ale zároveň dokonale ochránit tělo iPhonu, doporučujeme použít 3D Tvrzené sklo na displej a průhledný, gumový kryt na zadní a boční část iPhonu. Oba produkty na sebe dokonale pasují.

By Bickart Vanacker

Jak vypnout AdBlock EDGE? :: Jak odstranit trojského koně z mobilu?
Užitečné odkazy