Domovská stránka > J > Jak Poslat Celý Soubor?

Jak poslat celý soubor?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Přečtěte si více

Jak odeslat celou složku mailem?



odeslatmailemsložka

PředmětAutorDatum
zabalit ji... (zip, rar...) nebo prave tlacitko -> odeslat -> komprimovana slozka gd 27.01.2011 16:14gd27.01.2011 16:14
2 další řádky
Jak poslat soubor v ZIP? Na soubor klepněte pravým tlačítkem myši a z místní nabídky zvolte možnost Odeslat, Komprimovaná složka (metoda ZIP). TIP: Soubor je ze serveru automaticky odstraněn po jeho stáhnutí příjemcem.

Jak poslat větší objem dat?

K ukládání a sdílení dat je možné použít i českou službu Capsa.cz. Zdarma je k dispozici prostor o velikosti 1 GB (za jednorázový poplatek ve výši 30 Kč získáte další 4 GB), který můžete sdílet s pěti dalšími uživateli (v případě studentů až s 30 uživateli). Jak sdilet velke soubory? Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Jak poslat komprimovanou složku?

Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem. Pokud jde o to, jak nahrát složku do emailu? Připojení souboru ke zprávě

  1. V nabídce Soubor klikněte na Nový a potom klikněte na Poštovní zpráva.
  2. Na kartě Zpráva ve skupině Zahrnout klikněte na Připojit soubor.
  3. V dialogovém okně Vložit soubor vyhledejte a zvolte soubor, který chcete připojit, a potom klikněte na Vložit.

Jak velký objem dat lze poslat emailem?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google. Může se také zeptat, jak poslat složku fotek? Fotky si vyber, nakopci do nejake slozky. Na slozku klikni pravym a dej Odeslat a v podnabidce vyber Komprimovana blablabla (ZIP). Vytvori te to jeden soubor, kterej se bude jmenovat podobne tak ja slozka s fotkama. Pokud bude mala, muzes to trapit tim mailem.

Jak poslat něco přes úschovnu?

Úschovna. K odeslání stačí vyplnit adresu odesílatele, zvolit jeden nebo více souborů, zadat e-maily příjemců a případně napsat krátkou zprávu. Adresáti budou po nahrání souborů vyzváni k vyzvednutí zásilky, ke kterému mohou použít buď přímý odkaz, nebo unikátní kód.

By Meris Higgs

Jak Zazipovat soubor s heslem? :: Jak postupovat při výměně telefonu?
Užitečné odkazy