Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazané Soubory Ve Windows 10?

Jak obnovit smazané soubory ve Windows 10?

V případě potřeby stáhněte a spusťte aplikaci z Microsoft Store. Stiskněte klávesu Windows, do vyhledávacího pole zadejte Obnovení souborů ve Windows a pak vyberte Obnovení souborů ve Windows. Když se zobrazí výzva, abyste aplikaci povolili provádět změny ve vašem zařízení, vyberte Ano.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, kde najdu odstraněné soubory?

Recuva 1.5 – freeware

Už léta patří k tomu nejlepšímu, co lze pro amatérskou obnovu dat použít. Prohledá disková úložiště nebo jakákoliv paměťová média a nalezne smazané soubory. Podle označení jejich stavu (barevné a slovní vyjádření) je možné dopředu odhadnout, zda je bude možné obnovit či nikoliv.
Jak obnovit smazané soubory na PC? Pokud se vám nedaří najít ze zálohy ztracené soubory, můžete použít obnovení souborů systému Windows, což je aplikace příkazového řádku, která je dostupná v Microsoft Storu.

Jak obnovit odstraněné soubory z koše?

Když chcete obnovit soubor z koše:

  1. Otevřete přehled Činnosti a začněte psát Soubory.
  2. Kliknutím na Soubory otevřete správce souborů.
  3. V postranním panelu klikněte na Koš.
  4. Pokud zde je smazaný soubor, klikněte na něj a vyberte Obnovit.
Kam se ukládají smazané soubory? Pokud na počítači nemůžete najít nějaký soubor nebo jste soubor omylem změnili nebo odstranili, můžete ho obnovit ze zálohy (pokud používáte Windows Zálohování) nebo z předchozí verze. Předchozí verze jsou kopie souborů a složek, které systém Windows automaticky ukládá jako součást bodu obnovení.

Jak najít smazanou složku?

Obnovení takto odstraněné složky je velmi jednoduché. Otevřete koš, vyhledejte požadovanou složku, na tuto složku klikněte pravým tlačítkem a vybere možnost Obnovit. Odstraněná složka se tímto způsobem vrátí na své původní místo před vymazáním. Jak obnovit smazaná data v telefonu? Pokud chcete jste smazali položku a chcete ji získat zpátky, podívejte se, jestli je v koši.

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Dole klepněte na Knihovna na ikonu koše .
  3. Podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.
  4. Dole klepněte na Obnovit. Fotka nebo video bude zpět:

Jak obnovit soubory z koše Android?

Obnovení souborů z koše

  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Vlevo nahoře klepněte na nabídku. Koš.
  3. Vyhledejte soubory, které chcete přesunout z koše.
  4. Dole klepněte na Obnovit .
  5. V potvrzovacím dialogovém okně klepněte na Obnovit.
Jak obnovit Vysypány koš v emailu? Stačí jít do Odstraněné pošty a v dolní části okna kliknout na Obnovit odstraněné zprávy. Po potvrzení se zprávy, které obnovit jdou, vrátí do složky Odstraněná pošta. Doporučuji je pak přesunout do nějaké jiné složky, jelikož emaily v Odstraněné poště jsou po určité době automaticky mazány.

Pokud jde o to, jak obnovit smazane fotky?

Pokud používáte Fotky Google, máte vyhráno. Smazané fotky jsou totiž dostupné v aplikaci v koši před trvalým smazáním až po dobu 60 dnů. Jednoduše je lze vrátit zpět skrz funkci obnovení. Posléze se znovu objeví ve všech albech, kde byly původně umístěny.

By Bluma

Jak obnovit zablokovaný iPhone? :: Jak zachranit data z telefonu?
Užitečné odkazy