Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazané Soubory?

Jak obnovit smazané soubory?

Recuva. Největší komfort při obnově dat nabízí freewarový program Recuva. Tento bezplatný nástroj od Piriformu slouží k záchraně smazaných dat. Za tímto účelem se nástroj v případě potřeby spustí v asistenčním režimu a prohledá všechna připojená úložiště.

Přečtěte si více

Jak získat zpět nahrazené soubory?

Klikněte pravým tlačítkem myši na soubor a kontextové nabídky zvolte »Vlastnosti«. Přepněte se na kartu »Předchozí verze«. Po chvíli načítání se zobrazí seznam verzí daného souboru. Vyberte verzi, kterou chcete obnovit a klikněte na tlačítko »Obnovit…«. Jak vymazat vše z počítače Windows 7? Operační systém Windows 7 v sobě žádný nástroj pro vymazání obsahu pevného disku nemá. Pokud pouze přeinstalujete Windows 7 z instalačního disku operačního systému Windows 7 nebo prostřednictvím funkce obnovení počítače, pak k promazání obsahu disku nedojde. Smazaná data je tedy teoreticky možné z disku obnovit.

Co je soubor temp?

TEMP je složka, která slouží k dočasnému uchovávání souborů. Tyto soubory se vytvářejí například při instalaci nějakého programu, při jeho používání apod. Obsah složky TEMP se doporučuje promazávat. Co je temp v PC? TEMP je zkratka pro -temporary- čili pro dočasné soubory. Klidně je vymažte. Ty které smazat nepůjdou jsou většinou ty, které si v současném spuštění OS nebo nějaký program vytvořil.

Jak se zbavit prachu v PC?

Mnohem efektivnější je použít sprej se stlačeným vzduchem nebo kompresor. (Pokud nedisponujete ani jedním, můžete se samozřejmě pokusit vyfoukat prach pumpičkou na kola nebo dokonce ústy. Tímto způsobem však PC zbavíte prachu jen částečně.) Jak vyčistit notebook od zbytečných programu? Čistící programy a aplikace

  1. Ccleaner. Řešení all in 1, vyčistí jak registry (například „zbytky“ programů které jste odinstalovali, ale přesto po nich ještě něco málo zbylo) tak i volné místo.
  2. Defraggler. Srovná data na pevném disku.
  3. Chrome Cleanup Tool.
  4. Adwcleaner.
  5. Spybot Search & Destroy.
  6. SSD disk.

Jak vycistit Win 81?

Stejně jako mnohé další věci, jsou i některé tzv. systémové nástroje ve Windows 8 na první pohled nešikovně skryty. Týká se to i nástroje „Vyčištění disku“. Nejrychlejší způsob, jak se k němu dostat, je přes panel „Spustit“, do kterého zadejte příkaz cleanmgr, kterým se „Vyčištění disku“ okamžitě spustí. Jak odstranit Windows z disku? Do vyhledávacího pole na hlavním panelu napište nastavení a pak ho zvolte ze seznamu výsledků. Vyberte Systém > Úložiště > Tento počítač a potom v seznamu přejděte dolů a zvolte Dočasné soubory. V části Odebrat dočasné soubory zaškrtněte políčko Předchozí verze Windows a potom vyberte Odebrat soubory.

Jak vyčistit disk D?

Vyčištění disku C (D) na pc / notebooku

Ve Windows v Průzkumníkovi souborů klikněte pravým tlačítkem myši na disk C (D) a dále Vlastnosti. Zde na tlačítko Vyčištění disku.

By Monia Conces

Jak měřit teplotu grafické karty? :: Jak odstranit dočasné soubory?
Užitečné odkazy