Domovská stránka > J > Jak Vymazat Galerii?

Jak vymazat galerii?

Nejjednodušší způsob jak se těch fotek je je skrýt. Bohužel defaultní Galerie to neumí, takže si stáhněte na Marketu QuickPic,pak v tom programu vyberte tu složky, podržte a zadejte Hide a potvrdit. Potom můžete ten Quick Pic smazat.

Přečtěte si více

A další otázka, jak oznacit vsechny fotky?

Pomocí Ctrl označuješ jednotlivě. Pomocí Shift skupinu fotek za sebou jdoucích - to je asi to, na co se ptáš. Přesně! A další otázka, jak udělat vzpominky na iphone? Vytvoření vlastních vzpomínek z alba nebo z konkrétního měsíce či dne:

  1. Přejděte na kartu Alba a vyberte album.
  2. Klepněte na tlačítko Více a potom na Přehrát film vzpomínky.
  3. Při přehrávání filmu klepněte na obrazovku a potom na tlačítko Více .
  4. Klepněte na Přidat do oblíbených a pak na OK.
  5. Klepněte na tlačítko Zavřít .

Pokud jde o to, kde je koš na iphone?

Pokud chcete jste smazali položku a chcete ji získat zpátky, podívejte se, jestli je v koši.

  • Na iPhonu nebo iPadu spusťte aplikaci Fotky Google .
  • Dole klepněte na Knihovna Koš .
  • Podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.
  • Dole klepněte na Obnovit. Fotka nebo video bude zpět:
Pokud jde o to, jak zachranit fotky z iphonu? Teď si to můžete udělat z pohodlí domova. Všechno, co potřebujete je jeden užitečný software, mezi které řadíme Stellar Data Recovery for iPhone. Je uživatelsky přívětivý a nemusíte se obávat složitostí. Software od Stellaru vám umožní obnovit jak kontakty, tak fotky až videa až po zprávy, poznámky, dokumenty a další.

Jak ziskat Stary Snapchat?

Otevřete aplikaci Snapchat a klepněte na tlačítko „Přihlásit se“. Dále zadejte své uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu a potom klepněte na odkaz „Zapomněli jste heslo“. Budete mít na výběr, zda obdržíte ověřovací kód prostřednictvím textové zprávy SMS do telefonu nebo pomocí své e-mailové adresy jej resetujete. Jak poslat starou fotku na Snapchatu? Jak začít nahrávat vaše fotografie a videa

Chcete-li nahrát něco ze svého zařízení, musíte použít funkci Memories. V aplikaci Snapchat můžete také provádět úpravy obrázků. Pokud odesíláte video, můžete jej před odesláním oříznout v Snapchatu, vypnout zvuk, přidat text, popřípadě něco dokreslit.

Jak si přečíst zprávu na Snapchatu bez zobrazení?

Jak číst zprávy Snapchat, aniž by o tom věděli

  1. Jakmile obdržíte novou zprávu Snap nebo chat od přítele, přejděte na Konverzace přejetím prstem doprava z karty fotoaparátu.
  2. Pokud se snapová nebo chatová zpráva ještě plně nenačte, nechte ji načíst.
  3. Chcete-li se odpojit od internetu, přepněte zařízení do režimu Letadlo.
Jak prohlizet iCloud? Do iCloud Drive se dostanete prostřednictvím tlačítka, které má tvar mraku umístěného na dolním panelu, který se zobrazí po spuštění aplikace. Poté již jen stačí kliknout vlevo nahoře na tlačítko s nápisem iCloud Drive a zobrazí se soubory, které zde máte uložené.

Jak vypnout ukladani fotek na iCloud?

Připravte se vypnout Fotky na iCloudu

Chcete -li začít, otevřete na svém iPhonu nebo iPadu aplikaci „Nastavení“. Poté přejděte do sekce „Fotografie“. Než tuto funkci vypnete, promluvme si o tom, co se stane s vašimi fotografiemi a videi poté, co ji vypnete.

By Bernelle Calderara

Jak obnovit smazané fotky z fotoaparátu? :: Jak zachránit smazané soubory z koše?
Užitečné odkazy