Domovská stránka > J > Jak Zrychlit Ventilátor V Notebooku?

Jak zrychlit ventilátor v notebooku?

SpeedFan 4.52

SpeedFan je program pro "utišení" hluku z větráků ve vašem počítači. V programu totiž můžete měnit otáčky ventilátoru v počítači.

Přečtěte si více

Jak ovládat ventilátor v PC?

Je to SpeedFan, což je extrémně výkonný nástroj. SpeedFan lze použít k monitorování napětí, teplot a otáček ventilátoru v systému s čipem hardwarových monitorů. Úžasnou vlastností tohoto softwaru pro ovládání ventilátorů CPU je navíc to, že může změnit rychlost ventilátoru na počítačích se systémem Windows. Jak si nastavit chlazení notebooku? Aktivujte zásady aktivního/pasivního chlazení ve Windows 10

  1. Jít do Settings –> System –> Power and Sleep.
  2. Klikněte na Additional Power Options z pravého panelu.
  3. Klikněte na Změnit nastavení plánu vedle plánu, který je pro vás aktivní.
  4. Nyní klikněte na Advanced Power Settings.

Jak vypnout větrák u PC?

Re: Stále spuštěný větrák

jak vypnout ventilátor, jednoduše Start -> vypnout. Vypnutý notebook je asi jediná situace kdy bude vypnutý i ventilátor.
Jak zpomalit větráky v PC? Speedfan je program, který toho umí hodně. Nejčastěji pomáhá regulovat otáčky ventilátoru, tzn. abyste ztišili = zpomalili v pc „větráky“.

Pokud jde o to, jak ztisit projektor?

Přiměřeně chladné prostředí je tedy jedním z faktorů. Dále se prosím ujistěte, že nejsou zakryté větrací otvory projektoru. Nestavte projektor na stísněné místo. Nechejte kolem projektoru volný prostor alespoň 50 cm v každém směru a nepokládejte jej na měkké povrchy, jako jsou rohože, koberce, postele nebo pohovky. Když to vezmeme v úvahu, jak snížit hlučnost ventilátoru? U potrubních ventilátorů je možné mimo izolace potrubí použít tlumiče hluku, které dokáží výrazně snížit hladinu hluku. Dalším prvkem, který ovlivňuje hlučnost, je čistota ventilačního potrubí, jeho komponent a samotného ventilátoru. Pravidelnou údržbou předejdete zvyšování hladiny akustického hluku.

Co huci v pocitaci?

Ve stolním PC je zdrojem hluku větrák ve zdroji, větrák na procesoru a větrák na grafické kartě. Nejlacinější a nejsnazší je výměna ve zdroji. To je za pár šupů a stojí za to si nějakou kačku připlatit za větrák s kvalitními ložisky. Jak ztišit zdroj? Velmi jednoduchým způsobem lze ztišit většinou poslední hlučnou věc v počítači zdroj. Stačí kus plechu/lepenky, molitan a šikovné ruce. Výsledkem je tlumič zdroje, který sníží hluk o 10 - 15 dB nebo víc - v závislosti na tom jak dobrý tlumič vyrobíte.

A další otázka, jak vypnout hučení notebooku?

Jediný způsob jak snížit hlasitost notebooku je používat napájecí profily, které podtaktují procesor. Pokud vadí nižší výkon nebo je větráček pořád hlučný, tak má smůlu. Jiný způsob neexistuje. Je tiez mozne ze ten notas huci naplno pre nejaky dovod, ako napriklad zaspineny privod ci odvod vzduchu, alebo podobne.

By Luben Piurkowski

Jak použít video jako tapetu? :: Jak regulovat otáčky ventilátoru v PC?
Užitečné odkazy