Domovská stránka > J > Jak Nastavit Čas Na Fitness Naramku?

Jak nastavit čas na fitness Naramku?

Pro správné spárování je zapotřebí mít na Vašem mobilním telefonu zapnuté bluetooth. Následně se přihlaste do aplikace a postupujte dle pokynů aplikace. Po správním spárování telefonu s hodinkami dojde k automatické synchronizaci času a data a začne se zaznamenávat Váš pohyb, tep, spánek a ostatní.

Přečtěte si více

Jak Sparovat Amazfit?

Jak spárovat Amazfit Bip U s telefonem?

  1. Zapněte hodinky dlouhým stisknutím pravého tlačítka, po spuštění se na obrazovce zobrazí QR kód.
  2. Zapněte na svém telefonu Bluetooth.
  3. Nainstalujte si aplikaci Zepp na telefon a spusťte ji.
  4. Vyberte hodinky s QR kódem a spárujte je.
Lidé se také ptají, jak nastavit amazfit gts 2? Způsob nastavení:

První metoda: Spusťte aplikaci Zepp a přejděte na „Profile > Amazfit GTS 2> Nastavení aplikace “. Na stránce volání zapněte „Volat přes hodinky“ a spárujte hodinky a telefon přes Bluetooth podle pokynů.

Co je Zepp?

Čínská společnost Huami, jejíž chytré náramky a hodinky ze série Amazfit jsou velmi populární po celém světě, se rozhodla pro celkem radikální změnu jména stejnojmenné mobilní aplikace. V Obchodě Play je nyní nástroj, se kterým jde elektronika této značky využít naplno, přejmenován z Amazfit na Zepp. A další otázka, jak nastavit čas na chytrých hodinkách huawei? Pokud nelze synchronizovat čas mezi nositelnou elektronikou a zařízením iPhone, aktualizujte aplikaci Huawei Zdraví na nejnovější verzi, znovu připojte nositelnou elektroniku k zařízení iPhone pomocí aplikace, otevřete aplikaci a potažením prstem dolů po domovské obrazovce synchronizujte čas.

A další otázka, jak sparovat hodinky armodd?

- Stáhněte si do telefonu a nainstalujte aplikaci Wear OS by Google z obchodu App Store nebo Google Play. - Otevřete aplikaci na zařízení a podle pokynů spárujte chytré hodinky. - Zapojte dodanou nabíječku do zásuvky USB. Jak resetovat hodinky Armodd? Na hodinkách stiskněte tlačítko ZPĚT, potahováním najděte Nastavení a přejděte do Nastavení > Obecná nastavení > Informace o hodinkách > Restart hodinek. Nejprve klepněte na možnost Restart hodinky a potom klepnutím na ikonu potvrďte restart.

Jak dát hodiny na plochu mobilu?

Zapnutí funkce Vždy na displeji

  1. Přejděte do Nastavení > Domovská obrazovka a tapeta plochy a zapněte Vždy na displeji.
  2. Podle svých preferencí nastavte Začátek a Konec.
Jak dostat hodiny na plochu? Přidání hodin
  1. Klepněte na libovolné prázdné místo na ploše a podržte jej.
  2. V dolní části obrazovky klepněte na Widgety.
  3. Klepněte na widget hodin a podržte jej.
  4. Zobrazí se obrázky vašich ploch. Přetáhněte hodiny na plochu.

Také, jak nastavit čas na casio vintage?

Nastavení času - Casio Vintage​

1. Stiskněte tlačítko B pro aktivování módu nastavení času (ukazatel sekund bliká, protože je aktivní výběr). 3. Během toho, jak bliká ukazatel sekund, stiskněte tlačítko C na resetování na hodnotu “00“.

By Willmert

Jak nastavit časovač vypnutí PC? :: Jak seřídit hodiny?
Užitečné odkazy