Domovská stránka > J > Jak Zrušit Přesměrování Hovorů?

Jak zrušit přesměrování hovorů?

Pokud chcete zrušit přesměrování hovorů jen dočasně (například na dovolené), zadejte kód deaktivace pouze s jedním # na začátku, například #21# pro dočasnou deaktivaci nepodmíněného přesměrování. Pokud budete chtít nastavení znovu aktivovat, stačí zadat kód *21#.

Přečtěte si více

Jak si přesměrovat číslo?

Nastavení přesměrování pro případ, že volaný hovor dlouho nezvedá, je toto:

  1. Aktivace přesměrování při nepřijetí hovoru: **61*telefonní_číslo*služba**prodleva#
  2. Deaktivace přesměrování při nepřijetí hovoru: ##61#
  3. Kontrola aktuálního nastavení: *#61#
Jak zrušit přesměrování v telefonu? Pokud chcete přesměrování hovorů ukončit, udělejte tohle: Klepněte na svoji fotku a potom klepněte na Přesměrování hovorů. Na obrazovce nastavení přesměrování hovorů vyberte tlačítko Zakázat přesměrování hovorů.

Jak přesměrovat hovory na telefonu?

Pomocí standardních funkcí telefonu můžete přesměrovat své hovory do Hlasové schránky a na jakékoliv české pevné číslo nebo mobilní telefonní číslo s předvolbou +420.

  1. vybrat si můžete podmíněné nebo nepodmíněné přesměrování
  2. za přesměrování hovoru do Hlasové schránky nic neplatíte.
Lidé se také ptají, jak nastavit zmeškané hovory? Otevřete Nastavení, vyhledejte a klepněte na možnost Aplikace, poté vyhledejte a klepněte na možnost Kontakty. Přejděte do nabídky Správa upozornění > Povolit upozornění a zapněte možnost Odznaky na ikonách aplikací (není k dispozici ve všech modelech telefonů).

Také, jak zjistit přesměrování hovorů?

přesměrovává kód 62 a hovory, které odmítnete, nebo je obsazeno, přesměruje kód 67. Pro snadnou správu přesměrování jsou k dispozici i kódy pro hromadné rušení. Řetězec znaků ##002# zruší všechna přesměrování, ##004# pak pouze všechna podmíněná přesměrování hovorů. Jak přesměrovat hovor na dalku? Re: Přesměrování mobilního čísla na dálku

Bohužel to možné není. Ale pokud jste na cestách, můžete si číslo před vycestováním přesměrovat na číslo 91011XXXX a dále pak, kam je libo.

Kdo platí přesměrování hovorů?

Kdo co platí

Hovor od tohoto čísla ke konečnému cílovému uživateli platí ten, kdo si nechal hovor přesměrovat. Každý z uživatelů platí za volání dle svého tarifu. V případě přesměrování v ČR – tj. pokud své telefonní číslo přesměrujete jinam, podělíte se o náklady za přesměrovaný hovor s tím, kdo vám bude volat.
Jak přesměrovat SMS? Jak ručně přeposlat SMS na jiný kontakt

  1. Vejděte do sekce Zprávy. Vezměte do ruky svůj dotykový chytrý telefon, který funguje na základě operačního systému Android.
  2. Vybranou zprávu několik vteřin podržte prstem.
  3. Klikněte na možnost Přeposlat a vyberte kontakt.
  4. Zvolte možnost Odeslat.

Jak volat přes jiné číslo?

A jak volat ze skrytého čísla? Postačí předvolba #31# a za ni vložíte telefonní číslo. Jestliže chcete volat někomu bez zobrazeného čísla, stačí před něj napsat předvolbu #31#, ta je na tom ta nejdůležitější. Do telefonu napíšete #31# a pak číslo toho, komu chceme pod skrytým číslem volat.

By Brittany

Jak zrušit přesměrování hovorů Iphone? :: Jak připojit modem a router?
Užitečné odkazy