Domovská stránka > J > Jak Skenovat V Pdf?

Jak skenovat v PDF?

Naskenování papírového dokumentu do PDF pomocí přednastavení (Windows)

  1. Vyberte Nástroje > Vytvořit PDF > Skener > [přednastavení dokumentu].
  2. Klikněte na Skenovat.
  3. V případě zobrazení dotazu na skenování dalších stránek vyberte Skenovat více stránek, Skenovat opačné strany nebo Skenování je dokončeno a klikněte na OK.

Přečtěte si více

Jak zahájit skenování v počítači?

Tady je postup, jak to provést ručně.

  1. Vyberte Start > Nastavení > Zařízení > Tiskárny a skenery nebo použijte následující tlačítko. Otevření nastavení & tiskárny.
  2. Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Počkejte, až najde skenery v okolí, vyberte ten, který chcete použít, a vyberte Přidat zařízení.
Může se také zeptat, jak převést scan na text? K převodu skenů do textové podoby je opět možné úspěšně použít programy Foxit Reader nebo PDF-XChange Viewer. Použijeme podobný postup. Skenovaný dokument si v některém z těchto programů jednoduše otevřeme a zvolíme si volbu Vybrat text/Select text, respektive Nástroj Výběr.

Také, jak zesvetlit dokument v pdf?

Další možností je nastavit tisk jako Koncept, ale kvalita výtisku bude menší. Taky by to šlo tak, pokud ti to tiskárna neumožňuje, přes nástroj "Snímek" udělat si ty 3 strany jako snímky a ty pak zesvětlit v nějakém editoru fotek a vytisknout. Další možnosti je pdf editor, např. Foxit a upravit přímo tvoje pdf. A další otázka, jak převést naskenovaný dokument do wordu? Skenování textu do Wordu

  1. V Word klikněte na Soubor > Otevřít.
  2. Přejděte na místo, kde je soubor PDF uložený, a otevřete ho.
  3. Word otevře dialogové okno s potvrzením, že se pokusí importovat text souboru PDF. Kliknutím na OK potvrďte a Word text importuje.

Když to vezmeme v úvahu, jak zmenit pdf na doc?

Převádějte soubory PDF do Wordu pomocí aplikace Acrobat

  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Microsoft Word jako formát exportu, a pak zvolte možnost Dokument Word.
  4. Klikněte na položku Exportovat.
Jak vytáhnout text z PDF? Kopírování specifického obsahu z PDF

Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr. Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obraz. Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat. Obsah se zkopíruje do schránky.

Tak jak rozdělit soubor pdf?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat DC. Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit. Když to vezmeme v úvahu, jak anonymizovat text v pdf? Označte citlivé informace pro začernění v souboru PDF pomocí volby na kartě Ochrana > Označit pro anonymizaci. Pokud chcete vyhledat citlivé informace na základě vzorů, klikněte na kartě Ochrana na volbu Najdi a anonymizuj.

Jak vymazat něco z PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat. V pravém panelu zvolte nástroj Uspořádat stránky. Na sekundárním panelu nástrojů se zobrazí sada nástrojů uspořádání stránek a v oblasti Dokument se zobrazí miniatury stránek. Vyberte miniaturu stránky, kterou chcete odstranit, a kliknutím na ikonu Odstranit stránku odstraňte.

By Boice Donalson

Jak naskenovat dokument do počítače? :: Jak naskenovat dokument a upravit ho?
Užitečné odkazy