Domovská stránka > J > Jak Zjistit Ovladač Grafické Karty?

Jak zjistit Ovladač grafické karty?

Výrobce a typ karty je vidět v Display/Zobrazení a uvidíte tam i verze ovladačů, které máte aktuálně v počítači. Mimo to můžete ve Windows ještě vyvolat Device Manager/Správce zařízení (ve Windows 10 třeba pod menu co vyvoláte kliknutím pravým tlačítkem na Start) a rozbalit Grafické adaptéry/Dosplay Adapters.

Přečtěte si více

Jak updatovat grafické drivery?

Aktualizace ovladače zařízení

Vyberte příslušnou kategorii, aby se zobrazily názvy zařízení, a pak klikněte pravým tlačítkem na název zařízení (nebo ho stiskněte a podržte), které chcete aktualizovat. Vyberte Vyhledat automaticky aktualizovaný software ovladače. Vyberte Aktualizovat ovladač.
Může se také zeptat, jak nainstalovat ovladače? Nejjednodušší způsob instalace ovladačů je nechat to na integrované databázi Windows, případně jejich aktuálnější verzi z internetu prostřednictvím Windows Update. Windows se při své instalaci pokusí vyhledat příslušné soubory na instalačním médiu, případně je stáhne po zapnutí automatických aktualizací.

Jak vybrat motherboard?

Výběr základní desky by se primárně měl orientovat podle zvoleného procesoru, operační paměti a množství slotů pro zapojení dalších komponentů, jako jsou grafická karta, pevný disk apod. S tím souvisí také plánované využití. Co je to integrovaná grafická karta? Grafická karta, která je zabudována přímo do procesoru. Nedosahuje takových výkonů, jako dedikované grafické karty. Avšal notebook vybavený integrovanou grafickou kartou zpravidla vydrží déle na baterii.

Jaký procesor na hraní her?

Pro méně náročné nebo oldschoolové hry postačí dvoujádrový procesor. Zlatou střední cestou je čtyřjádrový procesor, například z řady Intel Core i5 nebo AMD FX – rozhýbete tak většinou i náročnější herní tituly, ne vždy si je ale zahrajete na maximální detaily. Jak správně zapojit zdroj do PC? Počítač připojte do elektrické zásuvky prostřednictvím přiloženého kabelu, klávesnici a myš poté zapojte do barevně odlišených zdířek, které se označují jako PS2. Většina myší je zakončena zeleným konektorem, klávesnice fialovým – oba zasuňte do odpovídajících zásuvek.

Podle toho, jak zapojit zdroj do desky?

Napájení desky elektrickou energií ze zdroje probíhá pomocí konektorů, které se zapojí do desky. Tyto konektory jsou 24-pinové (mnohdy zdroje mají 20-pinové plus k dopojení další konektor se 4 piny). Starší základní desky byly napájeny pouze 20-pinovým konektorem, kdežto novější jsou již všechny 24-pinovými konektory. Jak zapojit přední panel u PC? Konektor USB vedoucí od zdířek USB v čelním panelu. Konektor USB od čtečky karet. Na základní desce si vyhledáme konektory pro připojení USB kabelů a do nich zapojíme čtečku karet a USB kabel od zdířek na čelním panelu. Kablíky kontrolního panelu.

Jak poznat Spalenou grafickou kartu?



Jak poznat spálenou grafickou kartu

PředmětAutorDatum
Vypni v BIOSu onboard grafiku a zkontroluj přídavné napájení 8600GT, zastrčení do slotu. Fuente 16.12.2009 20:07Fuente16.12.2009 20:07

By Bethena Nordling

Jak nainstalovat druhou grafickou kartu? :: Jak osadit grafickou kartu?
Užitečné odkazy