Domovská stránka > J > Jak Vymazat Aplikaci?

Jak vymazat aplikaci?

Odstranění aplikace a jejího konfiguračního profilu

Podržte na aplikaci prst, dokud se její ikona nezačne chvět. Pak ji smažte klepnutím na tlačítko Smazat v levém horním rohu ikony aplikace. Pokud se zobrazí zpráva „Smazáním této aplikace budou též smazány všechny její dokumenty a data“, klepněte na Smazat.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, co se děje při instalaci programu do počítače?

Při instalaci operačního systému je ve vyhrazeném úložném prostoru (typicky pevný disk) vytvořeno příhodné prostředí (formátování disku, instalace zavaděče) a do něj je následně nakopírováno jádro operačního systému a další nutné součásti. Vše je nakonfigurováno tak, aby bylo možné operační systém snadno používat. Kde stáhnout aplikace pro Windows 10? Získání aplikací z Microsoft Storu na počítači s Windows 10

  • Přejděte na tlačítko Start a v seznamu aplikací vyberte Microsoft Store.
  • V Microsoft Storu přejděte na kartu Aplikace nebo Hry.
  • Pokud chcete zobrazit více položek v jednotlivých kategoriích, vyberte možnost Zobrazit vše, kterou najdete na konci řádku.

Jak instalovat aplikace mimo Microsoft Store?

Řešením je Adguard Store

Nedávno spuštěná webová stránka Adguard Store vám dovolí stáhnout instalační balíčky aplikací z Microsoft Store v takové podobě, že s nimi budete moci dále nakládat. Následně je můžete nainstalovat na jakýkoli počítač s Windows 10.
Podle toho, co je instalační program aplikaci? Instalační program prezentuje informace o balíčku, jako je název aplikace, vydavatel, verze, zobrazené logo a schopnosti vyžadované aplikací. Přejděte přímo a bez jakýchkoli problémů do aplikace, a pokud instalace nebude fungovat, pomůžou vám chybové zprávy.

Jak stahovat do mobilu?

Stahování MP3 do mobilu pomocí mobilní aplikace – ZDARMA

V systému Android je to aplikace Google Music a v iOS iTunes. Tyto aplikace jsou zabudovány a fungují bez stahování, potřebujete tedy připojení k internetu.
Jak stáhnout aplikaci do Samsungu? 2 Klepněte na „Obchod Play“ nebo otevřete složku „Samsung“ a otevřete „Galaxy Apps“. V tomto příkladu použijeme „Obchod Play“. 3 Zadejte název aplikace, kterou chcete stáhnout, a vyberte ji ze seznamu návrhů. Klepněte na „INSTALOVAT“ v Obchodě Play nebo na ikonu stahování v Galaxy Apps.

Proč mi nejdou stahovat aplikace z App Store?

Podívejte se, jakou platební metodu máte registrovanou v účtu a ujistěte se, že nevypršela, nebyla odmítnuta nebo neselhala. Pokud aplikace nelze aktualizovat a zobrazí se zpráva „váš účet je v App Storu deaktivován“, mohlo dojít k problému s vaší platební metodou. Kontaktujte podporu Apple s žádostí o pomoc. Také, jak stahovat z google play bez aplikace? Pokud stále postrádáte vaši oblíbenou aplikaci, využít můžete alternativní řešení v podobě stahování pomocí různých knihoven jako je APKPure, Petal Search nebo MoreApps. Tímto způsobem se vám do telefonu podaří nainstalovat například Whatsapp, Twitter, LinkedIn, Spotify, Waze či IDOS.

Jak nainstalovat APK v mobilu?

Ve správci souborů si najděte složku, kde jste si stáhli nebo například překopírovali APK soubor z počítače. (Stažené soubory se většinou nachází ve složce Download). Jakmile tento soubor naleznete, klepněte na něj a vyberte možnost nainstalovat. A to je celé.

By Camfort Hollan

Jak se stahuje aplikace? :: Jak nainstalovat aplikací na PC?
Užitečné odkazy