Domovská stránka > J > Jak Zaznamenat Zvuk?

Jak zaznamenat zvuk?

Záznam zvuku

Otevřete požadovaný dokument, snímek nebo tabulku, klikněte na panelu nástrojů na tlačítko Média a zvolte Zaznamenat zvuk. Nahrávání spustíte kliknutím na tlačítko Nahrát . Nový záznam se zobrazí v okně Záznam zvuku. Nahrávání zastavíte kliknutím na tlačítko Zastavit .

Přečtěte si více

Jak nahrát zvukový soubor?

Zvukový soubor ze zvukového signálu vytvoříme pomocí jednoduchého programu "Záznam zvuku" (Sound Recorder), který je součástí systému MS Windows. V programu nastavíme výše zmíněné hodnoty odpovídající kvalitě CD a můžeme spustit nahrávání. Výsledné soubory jsou ve formátu WAV. Jak udělat audio nahrávku? Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.

Jak nahrát zvuk na notebooku?

Jak nahrát záznam zvuku

Pro záznam zvuku z PC stačí otevřít hlavní nabídku Windows a do vyhledávacího pole napsat hlasový záznam. V otevřeném okně můžete stisknutím na tlačítko mikrofonu začít nahrávat záznam zvuku. Během nahrávání vidíte i délku hlasového záznamu.
Jak nahrát zvuk v telefonu? Aplikace pro záznam zvuku do mobilního telefonu či tabletu

  1. BandLab (volně ke stažení Android/iOS) BandLab patří mezi nejlepší volně dostupné aplikace pro záznam zvuku.
  2. Easy Voice Recorder (volně ke stažení Android/iOS)
  3. Music Maker Jam (volně ke stažení Android/iOS)

Jak udělat nahravku?

Win + Alt + R – Klávesová zkratka slouží pro spuštění nahrávání. Jak nahrát MP3 soubor? Jedním z nich je nahrát soubor MP3 s obrázkem prostřednictvím online programů, jako je Audioship; druhou je převést soubor MP3 do formátu videa bezplatnými převaděči, jako je MiniTool Movie Maker, vydané společností MiniTool .

Podle toho, jak nahrát zvuk v pc?

V systému Windows 7 můžete přejít na stránku start > Všechny programy > Příslušenství, poté klepněte na tlačítko Záznamník zvuku. V systému Windows 8 stačí přejít na stránku start > Všechny Apps > Příslušenství Windows, pak zjistíte, Záznam zvuku a klepněte na něj. Lidé se také ptají, jak nahrávat zvuk v pc? Začít nahrávání plochy se zvukem, stačí spustit standardní program pro nahrávání zvuku a poté jako možnost vstupu vybrat „Stereo Mix“. Umožní vám to Nahrávání zvuku ve Windows, ne zvuky kolem vás. Pamatujte však, že ne každý počítač má ovladače, které umožňují použití metody záznamu Stereo Mix.

Lidé se také ptají, jak nahrát zvuk z angelsounds?

Stačí připojit nahrávací kabel do miniUSB konektoru, druhý konec zapojit do zařízení na kterém se bude zvuk nahrávat a spustit nahrávání. Můžete také spustit aplikaci AngelSounds, jakmile do telefonu připojíte druhý konec kabelu, automaticky se otevře okno pro nahrávání zvuku srdečních ozev plodu.

By Meares

Jak nahrát zvukový záznam z internetu? :: Jak nahrát zvuk?
Užitečné odkazy