Domovská stránka > J > Jak Se Volá Na Účet Volaného?

Jak se volá na účet volaného?

T-Mobile představil novou službu Sponzor, tedy vlastně volání na účet volaného v rámci sítě. Každý zákazník včetně uživatelů předplacených karet si může zvolit až pět telefonních čísel, ze kterých mu je voláno na jeho účet. Telefonní čísla však musí patřit uživatelům předplacených služeb v síti T-Mobile.

Přečtěte si více

Jak nastavit volání přes Wi-Fi?

Jak si nastavím Wi‑Fi volání v telefonu s Androidem? V nastavení svého telefonu zvolte možnost Připojení. Vyberte Volání pomocí Wi‑Fi. Zapněte možnost Volání pomocí Wi‑Fi. Kolik stojí volání z mobilu na pevnou linku?

OperátorTarifVolání na pevnou linku (Kč)
T-MobilePevná+1,19
Víkend+0,60
Twist Standard7,90
Twist SMS7,50

Kolik stojí volání z pevné linky na mobil?

OperátorCena volání
T-Mobile4,03 Kč/minuta (první minuta celá, dále po vteřinách) volné jednotky se neuplatňují
Vodafone4,58 Kč/minuta volné jednotky se neuplatňují
Blesk Mobil2,50 Kč/minuta
Mobil.cz4,03 Kč/minuta
Jak na pevné lince napsat? Výhody pevné linky od Vodafonu

Za aktivaci zaplatíte jen jednorázový poplatek 99 Kč. Pevná linka funguje s jakýmkoliv telefonem s možností tónové volby a standardním konektorem. Nic vám neuteče. Všechny zmeškané hovory najdete v hlasové schránce, stačí jen vytočit *68.

Jak volat z pocitace?

Spusťte softwarový VoIP telefon, například Sippoint. Přes osobní účet SIPNET můžete nejen ovládat nastavení, ale i volat. Jednoduše vstupte do osobního účtu a v sekci WebRTC zadejte telefonní číslo a stistkněte tlačítko volat. Váš počítač musí mít zvukovou kartu s připojenými reproduktory a mikrofonem, nebo headset.. Jak se prozvonit? Google už umí pomoci smartphonům s Androidem. Telefon najde na mapě a dokáže ho prozvonit. Službu Android Device Manager spustil Google v těchto dnech. Zatím funguje v internetovém prohlížeči, ale v přípravě je i mobilní aplikace.

Jak najít svůj mobil?

Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji. Lidé se také ptají, jak prozvonit když nemám kredit? Jak na to?

  1. Zavolejte na telefonní číslo, se kterým chcete spojit.
  2. Hlasový automat vám přehraje zprávu, která vás upozorní na nedostatek kreditu, a zároveň vám nabídne možnost zaslání bezplatné SMS se žádostí o zpětné volání.
  3. Je na volaném, zda se vám ozve nebo ne.

Lidé se také ptají, jak prozvonit bez kreditu sazkamobil?

Co ti řekli u operátora? jednoduše - otevřeš app pro SMS, zadáš číslo toho komu to chceš poslat a napíšeš něco ve smysl "ahoj, prosím zavolej" a odešleš :D.

By Grodin

Jak vypnout emaily? :: Jak volat zdarma na pevnou linku?
Užitečné odkazy