Domovská stránka > J > Jak Youtube Bez Reklam?

Jak YouTube bez reklam?

Blokování reklam v kanálu a videích na YouTube

  1. Přihlaste se ke svému účtu AdSense.
  2. Vlevo nahoře klikněte na nabídku .
  3. Klikněte na Nastavení blokování Hostitelský program YouTube. ​​Blokování konkrétních adres URL inzerentů: klikněte na kartu Adresy URL inzerenta na vodorovném panelu v horní části stránky.

Přečtěte si více

Jak přehrát MP4 v Iphone?

Infuse je kompatibilní se všemi video formáty MP4, M4V, MOV, MKV, AVI, WMV, MTS, ISO, VIDEO_TS, FLV, OGM, OGV, ASF, 3GP, DVR-MS, WebM včetně plné podpory Dolby Digital Plus (AC3) , DTS a DTS-HD. Podporuje AirPlay i Google Cast s prostorovým zvukem a titulky. Tak jak přehrát mkv v iphone? 8PlayerLite nabízí podporu video formátů avi, mkv, mp4, mov, mpg, vob, wmv, m4v, asf, flv, ogg, 3gp, divx, dv, dat, gxf, m2p, m2ts, m2v, moov, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, mpv, mt2s, mts, mxf, ogm, ogv, ps, qt, rm, rmvb, ts, webm, wm a dalších, u audia se jedná o formáty flac, mp3, aac, alac, wav, aif, wma, ac3 a další.

Jak přehrát hudbu v Iphone?

Na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo zařízení Android použijte k ovládání hudby panel přehrávače dole na obrazovce. Na Macu jsou ovládací prvky nahoře na obrazovce. Náhodné přehrávání nebo opakování můžete zapnout nebo vypnout buď tak, že o to požádáte Siri, nebo pomocí ovládacích prvků v aplikaci Hudba. Jak zamknout obrazovku YouTube iPhone? Spusťte přehrávání videa. Dvakrát za sebou bleskurychle stiskněte postranní tlačítko Power. iPhone se uzamkne, avšak přehrávání z YouTube pokračuje. Telefon můžete odemknout, vrátit se na domovskou obrazovku a případně přejít do jiné aplikace.

Jak na YouTube poslouchat jen zvuk?

V aplikaci YouTube Music si otevřete skladbu, kterou chcete poslouchat. V horní části obrazovky se zobrazí možnost výběru mezi režimem zvuku a videa. Chcete-li zapnout režim zvuku, klepněte na Video. Chcete-li poslouchat jen hudbu, klepněte na Zvuk. Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout zvuk na youtube? Oznámení: Vypnutí zvuků a vibrací

  1. Klepněte na ikonu účtu .
  2. Klepněte na Nastavení.
  3. Klepněte na Oznámení.
  4. Klepněte na možnost Vypnout zvuky a vibrace.
  5. Nastavte požadovaný čas začátku a konce intervalu.

Jak zamknout video na YouTube?

Je to nejvíce zajímavé z toho pohledu, že zaheslovat video na YouTube možné není. Neexistují tam zaheslovaná videa. Na YouTube můžete video nastavit jako privátní a dát přístup konkrétním lidem – ti musí mít účet od Google (aby se mohli na YouTube přihlásit) a můžete takto udělit přístup maximálně padesáti lidem. Může se také zeptat, jak dát video na celou obrazovku? Nastavení videa pro přehrávání na celé obrazovce

V normálním zobrazení klikněte na film, který chcete přehrát na celou obrazovku. V části Nástroje videana kartě Přehrávání vyberte ve skupině Možnosti videa možnost Přehrát na celou obrazovku.

Podle toho, jak začít natáčet na youtube?

Začínáme s YouTube

  1. Vytvářejte, co chcete a jak chcete. YouTube poskytuje autorům flexibilitu, abyste mohli začít natáčet, sdílet a hledat své fanoušky podle toho, jak rádi tvoříte.
  2. Než zveřejníte první video. Než zveřejníte první video, je dobré si nastavit základy kanálu.
  3. Odstartování kanálu.

By Tommi

Jak přehrát hudbu v mobilu? :: Jak přehrát hudbu v Iphone?
Užitečné odkazy