Domovská stránka > J > Jak Sdílet Sms?

Jak sdílet SMS?

Sdílení vyvoláte tak, že v aplikaci kliknete na ikonu Sdílení (tři spojené tečky), nebo v menu najdete položku Sdílet… Následně se objeví okno s nabídkou všech aplikací, které mohou data přijmout. Vyberete kterou aplikaci chcete, a ta se otevře a dále se sdílenými daty pracujete v ní.

Přečtěte si více

Jak napsat textovou zprávu?

Stačí na odeslanou (ale nedoručenou) iMessage v konverzaci podržet prst, a poté z menu, které se zobrazí, vybrat možnost Poslat jako textovou zprávu. Tímto způsobem ručně urychlíte odeslání iMessage jako SMS. Jak poslat SMS z Gmailu? Stačí jen propojit telefon s počítačem a Google účtem. Zprávy SMS budou dostupné na stránce messages.android.com (zatím nefunguje). Na ní se po přihlášení zobrazí QR kód, který pak naskenujete do telefonu. Poté již budete moc používat Zprávy pro Android i na počítači.

Proč nejdou odesílat SMS O2?

Vypněte a zapněte telefon

Pokud vám nejde odeslat SMS, nejprve vypněte a pak zapněte telefon. Je totiž velmi pravděpodobné, že váš smartphone jenom chybně komunikuje se sítí. Jestli vám po zapnutí telefonu půjdou SMS odesílat, problém je vyřešen.
Jak poslat zprávu bez kreditu? Je určena zákazníkům operátora, kteří nemohou ze svého mobilu volat nebo posílat textové zprávy kvůli blokování hovorů nebo vyčerpanému kreditu. Takový člověk může své blízké oslovit vytočením následujícího kódu: *101*telefonní číslo volaného bez mezer#. Tedy například *101*602123456#.

Jak si dát neznámé číslo?

Je to vlastně docela jednoduché. Než vytočíte číslo, vložíte před něj kód #31#. Kód dokonce můžete uložit přímo ke kontaktu, takže danému číslu budete vždy volat jako anonym. No a jestli chcete vždy a všem volat anonymně, pak stačí zeleným sluchátkem odeslat kód *31#. Jak zablokovat volání ze skrytého čísla? skryté číslozablokovat

Policie: nemůžeme nic dělat

  1. Vytvořte kontakt a přidejte k němu číslo 000-000-0000.
  2. Uložte tento kontakt a následně jej zablokujte.
  3. Nyní jsou blokovány všechny hovory ze skrytých čísel!

Jak udělat neznámé číslo?

Jak skrýt nebo zobrazit své telefonní číslo

  1. V menu najděte „Volat“: Stiskněte tlačítko Menu. Stiskněte Nastavení. Stiskněte Volat.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte zobrazování svého telefonního čísla: Stiskněte Další nastavení. Stiskněte ID volajícího. Stiskněte Výchozí síť, Skrýt číslo nebo Zobrazit číslo.
  3. Dokončete:
Jak poslat zprávu z mobilu na email? Otevřete na telefonu nebo tabletu s Androidem aplikaci Gmail . Vpravo dole klepněte na Nová zpráva. Napište e-mail. a vyberte některou z možností.

Podle toho, jak poslat mms z telefonu na email?

Ano, při odesílání MMS vložíte do položky příjemce e-mailovou adresu místo telefonního čísla. MMS obdržíte jako e-mail s přílohou. Cena MMS zůstává stejná.

By Derward

Jak posílat SMS zdarma? :: Jak posílat SMS z počítače?
Užitečné odkazy