Domovská stránka > J > Jak Lokalizovat Telefon Android?

Jak lokalizovat telefon Android?

Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání

  1. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  2. Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  3. Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  4. Určete, co chcete udělat.

Přečtěte si více

Jak zjistit polohu mobilního telefonu?

Stačí do vyhledávače Google napsat „najít telefon“ (případně jít přímo na stránku Najdi moje zařízení) a zobrazí se vám aplikace, v níž můžete zvolit libovolné zařízení propojené s vaším Google účtem a jeho polohu. Jak najit lokaci telefonu? Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu.

Jak najít telefon podle IMEI?

Jak podle IMEI zjistit, jestli je telefon kradený

Pokud o mobil přesto přijdete a budete kupovat nový v bazaru, vyzkoušejte databázi kradených telefonů Policie ČR. Po zadání čísla IMEI se dozvíte, jestli je váš vyhlédnutý telefon právně v pořádku.
Jak lokalizovat vypnutý mobilní telefon? Android i iOS jednou za čas odesílají na vzdálené servery informaci o své poloze. Pokud jste si tuto funkci nevypnuli, můžete se v aplikacích Hledat (iPhone a iOS) a Najít moje zařízení (Android) zobrazit poslední známou polohu. Další možnost bohužel neexistuje a nalézt vypnuté zařízení jednoduše není možné.

Může se také zeptat, jak zjistit polohu telefonu přes whatsapp?

Sdílení aktuální polohy

  1. Přístup aplikace WhatsApp k vaší poloze povolíte v Nastavení telefonu > Aplikace a oznámení > Pokročilé > Oprávnění aplikace > Poloha > povolte možnost WhatsApp.
  2. Otevřete individuální či skupinový chat.
  3. Klepněte na Připojit > Poloha > Sdílet aktuální polohu.
Pokud jde o to, jak sledovat telefon ditete? Stačí si instalovat speciální aplikaci, například Chůvička 3G, pro kterou potřebujete buď dva chytré mobilní telefony (někdy ale stačí i jediný smartphone), nebo telefon a tablet. Jeden dostatečně nabitý mobil umístíte k dítěti, druhý si necháte u sebe. Ještě před tím přístroje propojíte zadáním kódu.

Jak najít ztracený vybitý mobil?

Použití služeb k nalezení ztraceného telefonu. V případě systému Android se jedná o službu Správce zařízení Android. Služba sama o sobě pomůže najít umístění zařízení, ale ne na stupnici bytu. Jinými slovy uvidíte jeho přibližnou polohu na obrazovce monitoru a nic víc. Jak zapnout polohu na dalku? Vypnutí nebo zapnutí přístupu k poloze: Otevřete Nastavení, přejděte na Zabezpečení a soukromí > Přístup k poloze a zapněte nebo vypněte možnost Přístup k mé poloze. Pokud je přístup k poloze zapnut, můžete také nastavit příslušný režim polohy.

Co dělat když jsem zapomněl PIN?

Spousta návodů na internetu radí, že byste si PIN k vaší SIM kartě neměli nikam psát, ani ho sdělovat rodině či někomu z vašich známých. Co ale dělat v případě, že ho sami zapomenete nebo vám někdo jiný telefon zablokuje? Nejjednodušším řešením je zadat číslo s názvem PUK.

By Nickolai Pheasant

Jak se dostat do stareho telefonu? :: Jak zjistit kdo se mi Hacknul na FB?
Užitečné odkazy