Domovská stránka > C > Co Je To Apache Server?

Co je to apache server?

Apache HTTP Server je softwarový webový server s otevřeným kódem pro GNU/Linux, BSD, Solaris, macOS, Microsoft Windows a další platformy. V současné době dodává prohlížečům na celém světě většinu internetových stránek.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak spustit apache?

Stručný popis instalace:

  1. rozbalit zkomprimovaný soubor.
  2. spuštění skriptu configure, například má-li se instalace vytvořit v adresáři /usr/local/apache, musí se spustit skript s parametrem --prefix=/usr/local/apache.
  3. překlad spuštěním příkazu make.
  4. instalace make install.
Co je Httpd? conf je konfigurační soubor používaný u webového serveru Apache HTTP Server. V tomto souboru jsou vypsány jednotlivé položky nastavení a mohou být editovány pomocí textového editoru (uživatelem s patřičným oprávněním).

Kde zili Apaci?

sídlili Apačové v Arizoně, v Novém Mexiku, jižním Coloradu, západním a středním Texasu, Oklahomě, Kansasu, jižní Nebrasce a severním Mexiku. Z těchto kmenů byli kulturně nejodlišnější Apačové z plání, žijící asi od 15. stol. n. l. na prériích v dnešním Kansasu a Oklahomě, kde se smísili s kmenem Kiowů. Jak spustit PHP na PC? Oba servery -- internetový i domácí (testovací) musejí mít nainstalovány některé programy:

  1. HTTP server, například Apache nebo IIS.
  2. podporu pro PHP na tomto serveru.
  3. velmi se hodí databázový program, nejčastěji MySQL.

Jak spustit localhost?

Pro jeho otevření doporučujeme použít obyčejný Poznámkový blok (Notepad), na jehož ikonu klikněte pravým tlačítkem myši a v kontextovém menu zvolte »Spustit jako správce«. Zcela dolů doplňte řádek s názvem domény a IP adresou, obdobně jako na obrázku níže. V neposlední řadě nezapomeňte soubor uložit. Podle toho, jak nastavit apache? NASTAVENÍ VIRTUALHOSTŮ

Příkazem a2dissite default vypněte výchozí virtual host, se kterým Apache pracuje. Pro každý nový vhost (hostovanou doménu) vytvořte soubor v /etc/apache2/sites-available/. Například /etc/apache2/sites-available/nazev-domeny.

Pokud jde o to, kdy zili indiani?

Shoda panuje nad tvrzením, že rozmach osídlení Amerik lze datovat do období před 16 000 až 13 000 lety. Nejstarší potvrzené archeologické nálezy pocházejí z období před 13 500 lety, důvodem ale také je, že řada oblastí, kde dříve mohli lidé žít je dnes hluboko pod hladinou moří. Kde žijí indiáni? Indiáni (či původní obyvatelé amerického kontinentu) je označení pro předkolumbovská domorodá etnika a národy Severní, Střední a Jižní Ameriky a jejich potomky.

Kdo byli původní obyvatelé Severní Ameriky?

Domorodí obyvatelé Spojených států amerických je označení pro domorodé Američany obývající území dnešních Spojených států amerických. Ne všechny původní obyvatele USA lze označit za Indiány – neřadí se sem Havajci (Native Hawaiians), Eskymáci (Inuité) a Aleuti.

By Ross

Jak funguje čtečka QR kódu? :: Jak se odhlásit z Steamu?
Užitečné odkazy