Domovská stránka > J > Jaký Je Rozdíl Mezi Virtuální A Rozšířenou Realitou?

Jaký je rozdíl mezi virtuální a rozšířenou realitou?

Rozšířená realita je oproti virtuální realitě, pouze doplňování grafických objektů, textů apod. do skutečné reality. Funguje to tak, že kamera, která je připojená k počítači, nebo kterou máte v telefonu, snímá reálný obraz.

Přečtěte si více

Co je Augmentovana realita?

Rozšířená nebo také augmentovaná realita (AR) přidává digitální prvky do reálného světa skrz fotoaparát na chytrém telefonu – třeba grafiku, texty, odkazy, videa… Nejsou potřeba žádné speciální nástroje – žádné brýle, žádná helma. Rozšířenou realitu může zažít úplně každý, kdo má chytrý telefon. Co to je rozšířená realita? Rozšířená realita neboli augmented reality (AR) je technologie, díky které se reálný svět rozvíjí o digitální prvky, které pomáhají koncovému spotřebiteli lépe si představit výsledný produkt. Do své marketingové strategie ji zařazuje čím dál více firem.

Jak vytvořit rozšířenou realitu?

Své vlastní materiály pro rozšířenou realitu můžete snadno připravit na počítači s internetovým připojením prostřednictvím on-line editoru Aurasma Studio, který je dostupný na adrese https://studio.hpreveal.com/landing. Práce s tímto programem je v on-line prostředí, takže není nutná instalace na vlastní počítač. Co znamená zkratka AR? Rozšířená realita (AR) - Slovník pojmů - Vodafone.cz.

Co znamená AR?

AR (Augmented reality) neboli rozšířená realita je interaktivní zobrazení světa, ve kterém je realita rozšířena o počítačem vytvořené prvky, čímž dochází ke kombinaci reálného a virtuálního světa. Vzniklé prostředí může poskytovat o okolním světě skutečné či smyšlené informace. Co to je AR? Ar je obsahem plochy čtverce o straně 10 m, je tedy roven ploše 100 m². Stonásobkem jednotky ar je hektar - plocha čtverce o straně 100 m, je tedy roven ploše 10 000 m². Stonásobkem hektaru je pak kilometr čtvereční km².

Pokud jde o to, co je služby google play pro rr?

Služby Google Play pro RR umožňují zařízení poskytovat funkce rozšířené reality v aplikacích, které byly vytvořeny s ohledem na platformu rozšířené reality od Googlu. Co je zóna AR? Všechny funkce rozšířené reality (AR – Augmented Reality) jsou dostupné na jednom místě, kterým je aplikace Zóna AR. Jedná se o kompletní řešení pro uživatele, jež umožňuje používat celou kolekci funkcí založených na rozšířené realitě z jednoho místa.

Tak kolik má ar hektaru?

Hektar je stonásobkem jednotky ar, jak ukazuje předpona hekto-. Hektar je tedy roven 10 000 m², což je plocha čtverce o straně dlouhé 100 m.

By Heisser Immich

Jak velký je ar? :: Co je to rozhraní API?
Užitečné odkazy