Domovská stránka > C > Co Je To Divergentní?

Co je to divergentní?

Divergence je pojem označující odchýlení, odklon, vzájemné vzdalování, popř. vývoj, který vede ke oddalování, rozbíhání. O daných vlastnostech, které se oddalují, říkáme, že divergují. Objekty, procesy, vlastnosti apod., které se účastní divergence, označujeme jako divergentní (výjimečně též jako divergenční).

Přečtěte si více

Co je to nativní aplikace?

Nativní aplikace je vyvíjena pro každou platformu zvlášť. To znamená, že vytváříte dvě duplicitní verze — jednu pro iOS, druhou pro Android. Když to vezmeme v úvahu, co je to nativní reklama? Nativní reklama je druhem placené online reklamy, která má za cíl nerušit zážitek návštěvníka. Formou i funkcí zapadá do obsahu webové stránky.

Co je divergentní myšlení?

Jedná se o kognitivní styl, který je definován tendencí k široké škále možností řešení. Je opakem konvergentního stylu myšlení. Vyznačuje se hledáním alternativních cest a kreativním uvažováním. Co znamená divergentní myšlení? Divergentní myšlení označuje myšlenkový proces, který vede ke vzniku většího množství originálních řešení problému. Jedná se o myšlení rozbíhavé, kdy stimulus v podobě předloženého problému vyvolá hledání a vytváření různých alternativ.

Můžete se také zeptat, kdy ráda konverguje?

konverguje. Jestliže ϱ < 1, pak daná řada konverguje. Jestliže ϱ > 1, pak daná řada diverguje. Věta (podílové kritérium pro obecné řady). Jaký je rozdíl mezi webovou aplikaci a nativní aplikaci? Za web považuji software vytvořený technologiemi standardizovanými webovým konsorciem W3.org a přidruženými organizacemi. Jde hlavně o HTML, CSS, Javascript a různá API pro komunikaci aplikace se systémem a zařízením. Za nativní aplikaci považuji software vytvořený v programovacím jazyce pro konkrétní operační systém.

Co je to nativní reklama na webu popis jak funguje?

Nativní reklama je druhem online reklamy, který na první pohled nemusí vypadat jako inzerce, ale spíše jako článek či redakční obsah na daném webu. Tento druh reklamy se často hodí především pro oslovení lidí, kteří v rámci modelu See, Think, Do, Care spadají do fáze See nebo Think. Když to vezmeme v úvahu, co je to display reklama? Co je display reklama? Display reklama jsou v podstatě bannery – v obsahové síti, na webech, na sociálních sítích. Patří sem také bannery s dynamickým obsahem, interaktivní bannery nebo první řádky v poště na Gmailu. Display reklamu můžete umístit také do mobilních aplikací.

Lidé se také ptají, co je to abstraktní myšlení?

Proces abstrakce spočívá obecně v tom, že existuje řada analytických aktů myšlení, jimiž je zpracováván konkrétní smyslový materiál a při nichž se odhlíží od určitých znaků, vlastností a vztahů daného předmětu.

By Pollack Altenbach

Co je konvergentní myšlení? :: Co vše musí obsahovat výpověď ze strany zaměstnance?
Užitečné odkazy