Domovská stránka > J > Jaké Krytí Značí Ip6?

Jaké krytí značí ip6?

IP 6x - Zařízení je prachotěsné a je chráněno před dotykem drátem.

Přečtěte si více

Podle toho, co je ip66?

Stupeň krytí IP66 označuje takové elektrické zařízení, které dostatečně chrání proti úrazu elektrickým proudem při nebezpečném dotyku jakýmkoliv nástrojem či pomůckou, je úplně odolné proti vniknutí prachu a zároveň je chráněno proti vlnobití. Co znamená IP 20? nejběžnější typ krytí, IP 20 je dle tabulky chráněno před nebezpečným dotykem prstem (tzn. neměl by zde být otvor větší jak 1,2 x 1,2 cm), dále před nebezpečným vniknutím malých cizích těles a pokud jde o ochranu před vniknutím vody, tento typ je bez ochrany.

Když to vezmeme v úvahu, co je ip45?

Kód IP (IP Rating) tvoří písmena IP a dvě číslice: první číslice udává ochranu před nebezpečným dotykem a před vniknutím cizích předmětů, druhá číslice udává stupeň ochrany před vniknutím vody. Podle toho, co je krytí ip44? Například světlo, jenž má IP44, je chráněno před vniknutím pevných cizích těles o průměru 1 mm a větších a zároveň je chráněno proti vodě stříkající ze všech směrů. Vzhledem k ochraně před stříkající vodou je vhodné jako svítidlo do koupelny.

Také, co je krytí ip54?

Produkt se stupněm ochrany IP54 je dobře chráněn proti vniknutí prachu a odolá stříkající vodě ze všech úhlů - typické pro řídítkové brašny Ortlieb. V praxi to znamená, že brašnu nemůžete potopit, jinak je ale zcela voděodolná. Co znamená IP68? Stupeň krytí IP68

Mobilní telefony se stupněm IP68 jsou chráněny proti prachu, před nebezpečnými dotyky a proti potopení do vody. Oproti mobilům s IP67, které vydrží maximálně 30minutové ponoření do metrové hloubky, je tak můžete klidně nepřetržitě potápět do vody za podmínek, které určí výrobce.

Co znamená IP 53?

HTC deklaruje stupeň krytí IP53, což znamená částečnou odolnost vůči vniknutí prachových částic a pokropení vodou. HTC 10 by mělo vydržet nápor vody dopadající ve svislém směru v rozmezí až 60 stupňů, v úhrnném množství 10 litrů za minutu a tlaku 80-100kN/m2 po dobu nejméně 5 minut. Když to vezmeme v úvahu, co znamená ip40? První číslice udává ochranu před nebezpečným dotykem a vniknutím cizích předmětů, druhá před vniknutím vody. Naše čidla mají stupně krytí IP40. To znamená, že mají stupně krytí před nebezpečným dotykem nástrojem, drátem (>1 mm); jsou odolné vůči vniknutí velmi drobných předmětů a jsou bez ochrany proti vniknutí vody.

Co znamená IP65?

Vyjadřuje se v tzv. IP kódu, který je tvořen znaky „IP“ následovanými dvěma číslicemi: první číslice udává ochranu před nebezpečným dotykem a před vniknutím cizích předmětů, druhá číslice označuje stupeň krytí před vniknutím vody.

By Hutchison

Jaké IP pro venkovní použití? :: Co je ICT zařízení?
Užitečné odkazy